Service Reparatii Vulcanizare-auto Timisoara

Vulcanizare Auto Service Roti Timisoara

Service Reparatii Vulcanizare-auto Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vulcanizare Auto Service Roti Timisoara - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Vulcanizare-auto Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Vulcanizare-auto Timisoara

  Adi Auto este o societate cu capital integral romanesc care pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai metode moderne, eficiente si rapide de intretinere si reparare auto.
  Am intrat pe piata de profil in anul 2008. Azi, compania investeste continuu in echipamente de ultima generatie si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile clientilor sai.
  Suntem o prezenta activa si puternica pe segmentul de servicii auto (servicii de intretinere – service auto, tractare, service roti si servicii de spalatorie auto) si, de asemeni, un important dealer de anvelope si jante auto second-hand. Ne adresem atat clientilor, posesori de autovehicole, dar si companiilor care au in dotare si administrare automobile, vehicule comerciale, etc.
  Adi Auto va ofera servicii complete pentru indreptarea si echilibrarea jantelor, atat pentru cele din aluminiu cat si pentru cele din aliaj sau de tabla.
  Fie ca aveti o janta indoita/sparta sau doar una dezachilibrata, care bate la diferite viteze, problema poate fi rezolvata cu siguranta.
  Este acea perioada a anului cand trebuie sa schimbi cauciucurile de vara cu cele de iarna. Adi Auto vine in intampinarea ta cu o oferta pentru schimbul de anvelope. Oferta include:

  • Schimb 4 anvelope vara-iarna (demontare/montare)
  • Inlocuit 4 anvelope pe jante (dejantat, etansat, jantat)
  • Echilibrare 4 roti (cu plumbi inclusi)
  • Verificare presiune 4 pneuri.

Produse si Servicii

  • 50 lei pentru masini cu jante de 13 – 14 inch
  • 60 lei pentru masini cu jante de 15 – 16 inch
  • 80 lei pentru masini cu jante de 17 inch
  • 100 lei pentru masini cu jante de 18 inch

  Pe langa vulcanizare Adi Auto se ocupa si cu indreptat, sudat si reconditionat jante de aliaj. Preturile sunt cele mai bune de pe piata iar calitatea este ridicata. Pentru detalii apelati cu incredere la acelasi numar de telefon.

Program
Luni-Sambata: 09:00 – 19:00

 

Galerie foto