Service Reparatii Vulcanizare-auto Piatra Neamt

Vulcanizare Auto Piatra Neamt

Service Reparatii Vulcanizare-auto Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vulcanizare Auto Piatra Neamt - Service Reparatii Piatra Neamt.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Vulcanizare-auto Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Vulcanizare-auto Piatra Neamt

  Compania Dinamic 92 Distribution a devenit in cei peste 20 ani de experienta, EXPERT IN DISTRIBUTIA de anvelope si accesorii auto cat si a materialelor pentru constructii si amenajari interioare, detinand o retea logistica puternica - peste 200 de masini totalizand o capacitate de transport de 9000 de produse/zi si o structura de stocare de peste 30.000 mp. dezvoltata in 5 centre zonale Piatra Neamt, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Timisoara. Cu peste 230 de angajati, Dinamic 92 genereaza anual o cifra de afaceri de peste 45 milioane euro.
  Dinamic 92 mixeaza serviciile de calitate cu disponibilitatea de stoc a unui portofoliu impresionant. Logistica computerizata, capacitatea de stocare in centrele zonale, profesionalismul personalului asigura livrari "just in time" in concordanta cu specificatiile clientilor. De-a lungul timpului am inteles ca cerintele clientilor nu vizeaza doar o gama variata de produse pusa la dispozitie, ci si rapiditatea si acuratetea cu care se face livrarea, toate la preturi competitive.
  Prin reteaua proprie de 5 service-uri auto oferim clientilor cele mai bune servicii si consiliere tehnica de specialitate.
  Dinamic 92 ofera clientilor sai o gama variata de anvelope destinate turismelor si 4X4, autoutilitare, camioane si agroindustriale - satisfacand cerintele buget, mediu si premium. Complexitatea portofoliului pe branduri si preturi este insotita si destinatia diversa anvelope de vara, de iarna si all season.

Produse si Servicii

Service Auto / Service Roti

Vulcanizare:
- turisme, camioane, motociclete, tractoare agricole, tractoare industriale

  •  montare roti
  •  inlocuire anvelope
  •  echilibrare roti
  •  vulcanizare anvelope / camere auto
  •  indreptare jante
  • spalare roti
  • tire hotel
  • incarcare azot

Program
Luni – Vineri: 8.00 – 18.00
Sambata: 8.30 – 12.30

Galerie foto