Service Reparatii Usi Metalice-Lemn-Termopan-Ferestre Oradea

LEONDAR SRL

Service Reparatii Usi Metalice-Lemn-Termopan-Ferestre Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LEONDAR SRL - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi Metalice-Lemn-Termopan-Ferestre Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi Metalice-Lemn-Termopan-Ferestre Oradea

S.C. Leondar a fost infiintata in anul 2001 comercializand ferestre si usi in regim second-hand.

In anul 2005 am venit in sprijinul clientilor nostri cu o gama larga de produse noi, dimensiuni standard, fabricate in Germania, iar in anul 2006 am infiintat atelierul de tamplarie PVC care functioneaza si la ora actuala. 

In acest moment suntem pe piata datorita preturilor mici pe care le practicam tinand cont si de calitatea produselor. 

Alte produse pe care le veti gasi la noi sunt mobila de bucatarie si de baie - pe stoc si la comanda, iar pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere avem sisteme ecologice, precum panouri solare cu tuburi vidate si pompe de caldura in diferite variante.

Produse si Servicii

Pentru produsele care le comercializam oferim consultanta si servicii de masurare, montaj si punere in functiune. 

Pentru o acuratete in vederea spatiului in care doriti sa amplasati produsele solicitate, va stam la dispozitie cu serviciul de masurare la domicilu in zona metropolitana Oradea la numarul de telefon 0723 291 676. Pentru masuratori la distante mai mari se stabilesc detalii de comun acord. 

Atelelierul de tamplarie din lemn va sta la dispozitie pentru comenzi care necesita modificari sau adaptari ale usilor de interior, functie de dorinta dumneavoastra, cat si pentru a croi mobila de baie sau de bucatarie dorita.

Atelierul de tamplarine din pvc este destinat diverselor comnezi care sunt executate intr-un timp cat mai util.

Fie ca e vorba de renovarea unei locuinte sau de amenajarea unei constructii noi - precum si a anexelor aferente - societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu produse noi si second-hand in domeniul tamplariei PVC, LEMN SI ALUMINIU 
- ferestre si usi termopan
- usi de interior
- mobila de baie si bucatarie
- usi de garaj din aluminiu

De asemenea, societatea noastra incurajeaza folosirea resurselor regenerabile ale planetei prin sistemele de incalzire cu panouri solare tip tuburi vidate si cu pompe de caldura.

Oferte speciale

Oferta luni

lemn_400

Stoc limitat de usi PVC Second Hand pentru intrare, anexe si alte utilitati incepand cu pretul de 450 Ron de diferite dimensiuni cu sticla in partea superioara si panel in cea inferioara. 

De asemenea, Leondar vinde un stoc mare de lemn stratificat "Eucalipt" la o calitate superioara la pretul de 450 Euro/ Metru Cub.

Galerie foto