Service Reparatii Usi-Garaj Timisoara

S.C. MANOLLY S.R.L.

Service Reparatii Usi-Garaj Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. MANOLLY S.R.L. - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Timisoara

Pentru a obtine rezultate cat mai bune si eficientizarea activitatii, cei peste 30 de angajati ai firmei MANOLLY sunt organizati pe mai multe departamente. 
Scopul declarat al echipei MANOLLY este de a anticipa cerintele clientilor si colaboratorilor nostrii din dorinta de a le depasi asteptarile. 
Oferta noastra cuprinde produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv, servicii de un inalt profesionalism si siguranta unei colaborari fructuase pe termen lung. 

MANOLLY ofera usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra.

Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre de garaj se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa. Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim. Usile de garaj se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasand libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.

Toate componentele ce intra in alcatuirea usilor de garaj produse de MANOLLY sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.

Usa de garaj culisanta cunoscuta si sub denumirea de usa de garaj cu deschidere in lateral este tot mai populara in randul clientilor. Avantajul major al usilor de garaj culisante este ca are o alcatuire simpla fara arcuri de torsiune, ax cu tamburi, cablu de tractiune, sisteme de siguranta etc. Sistemul de functionare este sigur, fara riscul de prabusire.
Datorita faptului ca deschide in lateral doar cat se doreste, putand fi astfel folosita si pentru trecerea de personae, se elimina astfel necesitatea utilizarii unei usi pietonale facand o economie de bani importanta.
Usa de garaj culisanta se deschide pe lateral de-a lungul zidului fara a consuma foarte mult spatiu in interior. Poate fi folosita atat la constructiile noi cat si in cazul cladirilor aflate in renovare.
Spatiu minim lateral necesar este de 150mm, iar spatiul minim de deasupra golului (boiandrugul) este de 10mm. Dimensiunile maxime sunt latime 5000mm si inaltime 2500mm.
Usile de garaj culisante pot fi actionate manual sau automatizate cu actionare din telecomanda.

Pentru mai multe detalii si oferta de preturi pentru usile de garaj culisante, va rugam sa ne contactati. 

Usile de tip sectional reprezinta solutia eficienta pentru constructiile industriale si comerciale moderne din zilele noastre.MANOLLY comercializeaza o gama larga de
modele de usi industriale sectionale. Toate componentele ce intra in alcatuirea usilor industriale produse de MANOLLY sunt de cea mai buna caliate si corespund normelor europene in domeniu.

 

Galerie foto