Service Reparatii Usi-Garaj Satu Mare

GEIGER COMPANY

Service Reparatii Usi-Garaj Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GEIGER COMPANY - Service Reparatii Satu Mare.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Satu Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Satu Mare

Societatea comercialaGEIGER COMPANY a fost infiintata in 1999, avand ca obiect de activitate productia si montajul de tamplarie termopan din profile de aluminiu si pvc REHAU.

Spatiul in care s-a inceput activitatea a fost de cca. 60 mp cu un nr.de 4 angajati. În scurt timp produsele “Geiger fenster” au reusit sa-si câstige un loc important pe piata de profil, lucru realizat prin crearea unei echipe din oameni cu experienta productiva, prin formarea si inocularea unei culturi si viziuni organizationale axate pe inovatie, notorietate, reputatie, imagine, care a permis obtinerea unui standard de calitate inalt, demonstrat si prin statutul de partener autorizat REHAU.

In anul 2001 societatea a cumparat un teren pe care exista un atelier de 120 mp, atelier care in anul 2005 datorita cererii tot mai mari de pe piata constructiilor nu mai putea satisface nevoile societatii fiind transformat in atelier de productie pentru tamplarie de aluminiu iar pentru tamplaria din pvc s-a construit in acelasi an o hala noua de 800 mp, compartimentata in spatiu de productie si depozite de materiale care respectau un flux tehnologic adecvat pentru acea perioada.

In perioada 2006-2007 s-au achizitionat utilaje de ultima generatie de la URBAN Germania, realizand in paralel o noua linie tehnologica adaptata noilor utilaje, reusid astfel sa facem fata unei cereri cu o dinamica de crestere constanta si o diversificare permanenta a sortimentatiei.

Totodata in 2007 sa efectuat implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001-2000 oferind astfel o garantie in plus privind calitatea produselor marca ”Geiger fenster”, prin monitorizarea stricta a trasabilitatii in procesul de productie. Odata cu diversificarea si marirea portofoliului de produse s-a marit si arealul de vanzare, astfel incat au fost dezvoltate parteneriate comerciale tot mai numeroase cu firme de constructii si dealeri noi din tara precum si deschiderea de showroom-uri proprii.

Toate acestea au dus la mentinerea cresterii productiei si a cererii, fapt cere ne-a obligat ca in anul 2009 sa demaram o noua investitie reprezentand constructia unei hale de productie pentru tamplarie pvc cu suprafata de 1400 mp, care sa finalizat in 2010, precum si mutarea atelierului de tamplarie de aluminiu intr-un alt amplasament cu o suprafata de 400 mp.

Pentru a satisface cerintele partenerilor nostri din strainatate (Germania, Austria, Belgia, Franta, Italia, Olanda), dar si cele prevazute de legislatia in domeniu din Romania si U.E., sa finalizat in 2009 certificarea conformitatii produselor CE fabricate de Geiger fenster.

In anul 2010 s-a efectuat reactualizarea Sistemului de Management al Calitatii conform ISO9001-2008.

In anul 2011 am ajuns sa avem un personal de aproximativ 60 de angajati cu o medie de varsta de 31 ani, un parc auto pentru montaj si transport care acopera in totalitate nevoile societatii.

In prezent toata productia este comercializata sub brandul “Geiger fenster & turen systeme”.

Prioritatea strategiei de dezvoltare viitoare consta în diversificarea permanenta a ofertei de produse si cresterea continua a arealului de desfacere, prin incheierea de noi parteneriate comerciale cu societati de constructii, dezvoltatori imobiliari, dealeri precum si cu acei clienti care doresc produse de o calitate si un design deosebit.

Galerie foto