Service Reparatii Usi-Garaj Radauti

SC VALISMAR CONSTRUCT SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC VALISMAR CONSTRUCT SRL - Service Reparatii Radauti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Radauti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Radauti

Usi de Garaj Sectionale

O simpla activitate, cum este cea de deschidere si inchidere a usii clasice de garaj, coborarea, urcarea si iar coborarea din automobil pot deveni activitati neplacute atunci cand se desfasoara pe timp de ploaie, frig, intuneric etc. Insa daca toate aceste probleme sunt rezolvate printr-o simpla apasare pe un buton de telecomanda, fara macar a cobora din automobil si fara a incetini, confortul este asigurat.

Usile de garaj sectionale va ofera securitatea dorita, prin modul special de fixare in cadru de otel foarte rezistent, ancorat in mai multe puncte si prin mecanismul special de blocare. Exista un numar mare de variante pentru automatizare, astfel incat acestea sa se potriveasca oricarui tip de constructie rezidentiala. Iar pentru ca solutia să fie completa, paleta larga de culori din gama RAL ofera integrarea perfecta, la nivel estetic.

Usile de garaj rezidentiale sectionale pot fi confectionate la orice dimensiune si sunt adaptabile oricarui tip de garaj. Usa de garaj se poate personaliza in functie de dorinta dumneavoastra, cu diverse accesorii: deschidere manuala sau automata, sistem de comanda radio, usi pietonale incorporate.
De asemenea, toate usile ofera o protectie optima impotriva pierderii caldurii, economisind energie si asigurand un nivel crescut de confort.

Galerie foto