Service Reparatii Usi-Garaj Iasi

ALMET GRUP SRL

Service Reparatii Usi-Garaj Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ALMET GRUP SRL - Service Reparatii Iasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Iasi

Usile de garaj ofera pe langa functionalitate si un plus pentru aspectul estetic al casei dvs. Confortul oferit de usurinta in utilizarea usilor de garaj este completat de eleganta oferita exteriorului caminului dvs.

Disponibile intr-o gama variata de culori, dimensiuni si modele, izolate termic/fonic, usile de garaj sunt de doua tipuri: usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou, ambele variante permitand montarea de geamuri sau usi de acces.

Usile de garaj pot fi actionate manual sau cu telecomanda pentru un confort sporit.

Usile de garaj sectionale ofera, pe langa calitate estetica si functionala, si o siguranta sporita antiefractie.

Eleganta oferita aspectului casei dvs este completata de usurinta in utilizare, putand fi actionata atat manual cat si electric cu telecomanda. Extrem de rezistente la actiunea factorilor externi si la utilizari repetate, usile de garaj sectionale isi pastreaza calitatea aspectului fiind rezistente la decolorare si zgarieturi.

Usile de garaj sectionale sunt montate in interior si initial sunt actionate vertical, iar dupa deschidere sunt pozitionate sub tavan, permitand astfel utilizarea la maxim a spatiului din garaj, precum si parcarea masinii in fata garajului.

Disponibile intr-o gama variata de culori, usile de garaj sectionale permit si montarea de geamuri si usi de acces.

 

Usile de garaj tip rulou,

Ca si usile de garaj sectionale, ofera un aspect elegant casei dvs, confort si siguranta.

 

Usile de garaj tip rulou sunt confectionate din lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, ce confera o excelenta izolare termica si fonica.

 

Usile de garaj tip rulou, datorita spatiului foarte mic necesar pentru montare si utilizare, pot fi folosite nu doar la garaje, ci si la spatii comerciale sau hale industriale.

 

Usile de garaj tip rulou pot fi actionate manual sau electric cu telecomanda si sunt disponibile intr-o gama variata de culori. Ele permit deasemenea si montarea de usi de acces si geamuri de iluminare.

 

Usile de garaj tip rulou au o perioada foarte lunga de functionare datorita calitatii materialelor folosite si sunt rezistente la factorii externi: ploaie, soare, vant, zapada.

 

Galerie foto