Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 5

Usi Garaj Sector 5

Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi Garaj Sector 5 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 5.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 5

Compania noastra este specializata in comercializarea de usi sectionale industriale, sisteme de andocare (porti sectionale de andocare, rampe hidraulice de egalizare si burdufuri de etansare), usi sectionale de garaj, usi rulou de garaj, grilaje metalice, automatizari porti batante, automatizari porti culisante, bariere, perdele industriale din PVC si usi rapide reusind astfel sa ofere solutii profesionale si de lunga durata pentru orice solicitare privind acest domeniu.

Usile sectionale si automatizarile de acces nu mai sunt de mult un lux. Ele pot fi achizitionate in prezent prin intermediul nostru la preturi foarte atractive, fara adaosuri false ascunse in spatele unor nume de brand-uri mai mult sau mai putin cunoscute care promit calitati sau functionalitati superioare dar in realitate se dovedesc a nu avea nimic in plus fata de produsele concurente ofertate la pret corect. Acesta este primul principiu de comercializare pe care il respectam cu strictete fara a face exceptii intre clientii nostri.

Cunoastem ca un montaj profesionist de usi de garaj, realizat de instalatori calificati care inteleg principiul de functionare al acestora, asigura functionarea in parametrii normali, marind cu peste 50% durata de functionare a acestora. Respectand acest al doilea principiu comercial, efectuam montajele numai cu oameni specializati care au experienta in domeniu si care nu finalizeaza nici una din lucrari fara a se asigura ca sunt respectate toate regulile de functionare si toate sistemele de siguranta si control pe care le detin echipamentele in cauza.

La fel ca autoturismele, utilajele sau alte produse, echipamentele comercializate de noi intra in categoria produselor care necesita intretinere anuala. De aceea asiguram servicii de service complete ce prelungesc garantia produselor anual si oferim piese de schimb pentru perioada de minim 10 ani. Interventiile de service sunt cele ce inlatura eventualii factori aparuti dupa montaj care ar ingreuna functionarea normala a produselor in cauza ( exces de praf si impuritati in role de culisare sau axul balamalelor, mici ciocniri care deformeaza anumite componente accentuand frecarile, prezenta anumitor obiecte de mici dimensiuni in spatiile de culisare etc). Prin contracte de service cu intervetii bianuale asiguram linistea dumneavoastra.

Toate produsele comercializate de catre compania noastra - usi sectionale industriale, sisteme de andocare (porti sectionale de andocare, rampe de egalizare si burdufuri de etansare), usi sectionale de garaj, usi rulou de garaj, grilaje metalice, automatizari porti batante, automatizari porti culisante, bariere, perdele industriale din PVC si usi rapide - sunt omologate de catre TÜV si îndeplinesc Directivele Europene CE.

În concluzie: nu ezitati si profitati de experienta noastra profesionala de peste 6 ani in domeniu si deveniti unul dintre clientii nostri.


Galerie foto