Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 1

Usi Garaj Sector 1

Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Usi Garaj Sector 1 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Bucuresti-Sector 1

Usi de garaj sectionale XPT

XPT DOORS va ofera usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele, completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra.

Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.

Prin alegerea usilor de garaj XPT de tip sectionale izolate, castigul de spatiu este maxim. Usile se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasand libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.

Toate componentele ce intra in alcatuirea usilor produse de noi sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.

Noi echipam usile cu arcuri tip resort Heavy Duty garantate 35000 de cicluri de folosire standard!

Panouri

Panourile au urmatoarele caracteristici:

 • sunt construite cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E.
 • sunt construite astfel incat imbinarea lor se realizeaza perfect
 • sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului.
 • lateralele sunt inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panelurilor.
 • coeficientul de izolatie termica u = 0.51W/m2K
 • prezinta o placa metalica de intrire in zona de fixare a balamalelor
 • tratamentul aplicat panelurilor le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii
 • sunt disponibile in doua inaltimi: 500 mm si 610 mm
 • sunt construite din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime de 40 mm
 • sunt prevazute cu folie de protectie pe fata interioara cat si pe cea exterioara pentru a prevenii eventualele zgarieturi la manipulare. Foliile de protectie se indeparteaza la montaj.

Usi de garaj tip rulou XPT

Usile de garaj tip rulou comercializate de XPT DOORS se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia sau direct pe plafon. Flexibilitatea modelelor pe care vi le putem oferi, permite instalarea lor pe orice fel de constructie. Montajul se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric. Sistemul de manevrare electric permite ridicarea acestor usi de garaj printr-o simpla apasare pe buton prevazute cu dispozitiv care la intalnirea obstacolelor se opreste, usile fiind dotate cu motor electric.

Sistemul electric poate sa fie prevazut cu un dispozitiv care sa permita actionarea manuala a acestor usi de garaj in cazul in care alimentarea cu energie electrica nu este disponibila.

Optional, comanda sistemului poate fi realizata, la cerere, cu telecomanda, cu un intrerupator cu cheie, etc.

Securitatea este mult sporita datorita rezistentei mecanice deosebite a materialului. Usa de garaj este prevazuta cu sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala (fortata) din exterior si poate fi prevazuta cu sisteme de blocare speciale antiefractie. Ghidajele acestor usi de garaj sunt realizate din aluminiu extrudat, deosebit de rezistent la fortare.

Usa de garaj tip rulou are o durata mare de viata si stabilitate in timp. Durata medie de utilizare a unui rulou este estimata intre 8 si 10 ani minim.

Usi industriale XPT

Usile de tip sectional reprezinta solutia eficienta pentru constructiile industriale si comerciale moderne din zilele noastre.

XPT DOORS comercializeaza o gama larga de modele de usi industriale manolly-usi_comercialesectionale.

Toate componentele ce intra in componenta usilor produse de noi, sunt de cea mai buna caliate si corespund normelor europene in domeniu.

Arcurile tip resort Heavy Duty garantate 35000 de cicluri de folosire sunt standard!

Produse si Servicii

SC XPT DOORS SRL activeaza cu succes in domeniul usilor de garaj si automatizarilor din 2004, dar experienta in domeniu a unor oameni din cadrul firmei noastre ajunge si la 11 ani!

Suntem specializati in comercializarea si instalarea de usi de garaj si usi industriale de tip sectional. Comercializam si instalam automatizari pentru usi de garaj sectionale, porti batante si porti culisante.

Din 2004, am dezvoltat impreuna cu partenerii nostri o oferta de usi sectionale si accesorii de cea mai buna calitate la un pret competitiv!

Punem un accent deosebit pe consiliere incepand din momentul proiectarii constructiei pana la etapa de service post-montaj.
In etapa de proiectare furnizam informatiile tehnice necesare pentru montajul usilor de tip sectional si a diverselor tipuri de automatizari, oferind cele mai bune solutii pentru utilizarea eficienta a spatiului construit.

Clientilor le este prezentata intreaga gama de modele din oferta, fiind indrumati in alegerea celei mai potrivite variante in functie de dorintele si necesitatile lor, tinand cont si de conditiile tehnice necesare.

In etapa de finisaj a constructiei ne asiguram ca sunt respectate toate conditiile tehnice de montaj prin consultari periodice cu constructorul.

In etapa de montaj, echipele noastre specializate vor asigura instalarea usilor si automatizarilor cu profesionalism.
Experienta echipelor de montaj este data de executia a numeroase lucrari de complexitate variata. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promptitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile uzuale cat si solicitarilor pentru lucrari industriale de anvergura.

In perioada de garantie se efectueaza verificarea periodica a instalatiilor montate. De asemenea se asigura o interventie prompta in cazul diverselor solicitari.

In perioada de post-garantie se poate opta pentru un contract de service cu verificarea periodica a instalatiilor, asigurand astfel o buna functionare pe termen lung. De asemenea in aceasta perioada se asigura interventia in cazul solicitarilor pentru remedierea oricaror defectiuni.

Lucram cu firme europene de renume cu experienta de peste 30 de ani in domeniu cum ar fi:KINGSPAN, FLEXIFORCE, BFT si NICE. De asemenea usile au fost testate si certificate de catreSP Swedish National Testing and Research Institute, nr. de raport ITTR: CE 0402 – CPD – 457084 si 454910.
Rapoartele in format PDF le puteti vizualiza la rubrica Certificari a acestui website.

Ce va oferim in plus fata de alte firme de profil:

 • seriozitate,
 • promptitudine,
 • responsabilitate,
 • oameni calificati cu adevarat pentru meseria care o practica,
 • garantia lucrului bine facut.

Galerie foto