Service Reparatii Usi-Garaj Braila

NASTI HOME SERVICE

Service Reparatii Usi-Garaj Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre NASTI HOME SERVICE - Service Reparatii Braila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Usi-Garaj Braila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Usi-Garaj Braila

Pentru a va convinge de corectitudinea preturilor, contactati NASTI HOME SERVICE 

NASTI HOME SERVICE va ofera in promotie, usa de garaj cu urmatoarele caracteristici:

- usa de garaj sectionala
- cu panouri din otel, cu izolatie din spuma poliuretanica
- grosime panou 40mm
- dimensiuni LxH(mm): 2500 X 2000
- culoare panou Alb
- actionare manuala
- la cerere, poate fi prevazuta cu actionare electrica cu telecomanda

USI DE GARAJ BRAILA -Cum sa obtineti cel mai corect pret pentru o usa de garaj cu telecomanda?


USI DE GARAJ BRAILA va ajuta sa obtineti cel mai corect pret pentru o Usa de Garaj. Trimiteti prin telefon sau prin email:

- dimensiunile LxH ale usii de garaj
- culoarea pe care o preferati (alb, maro, stejar auriu, nuc, etc)
- tipul de actionare ( manuala sau cu telecomanda)

Veti primi cel mai mic pret pe care va rugam sa il comparati cu alte oferte de usi de garaj. Dupa primirea pretului pentru usa de garaj de la NASTI HOME SERVICE, va rugam sa verificati preturile la diferiti furnizori, pentru a face o comparatie. Va asteptam cu drag la telefon sau prin email.

Produse si Servicii

USI DE GARAJ BRAILA OFERA:

Usi de Garaj Sectionale: cele mai moderne si mai fiabile usi pe plan european, pentru domeniul rezidential si industrial

Usi de Garaj Panoramice: Sunt cele mai aspectoase din punct de vedere estetic, cu o suprafata vitrata generoasa, care asigura o iluminare foarte buna a spatiilor de lucru


Usi de Garaj tip Rulou: Realizate special pentru garajele care nu au spatiu suficient pentru montarea usii in interiorul garajului. Usa are prevazuta in partea de sus un rulou in care panoul coboara si urca, asigurand accesul masinii dv in interiorul garajului


Actionari pentru Porti si Usi de Garaj: siguranta si comoditate in folosire, usa de garaj sau poarta de la intrare se deschide printr-o simpla apasare de buton. 


Telecomenzi cu mai multe canale: Telecomenzile pot fi cu doua sau mai multe butoane, astfel incat de la o singura telecomanda se pot actiona mai multe garaje sau poarta se la intrare in curte, nemaifiind necesar sa aveti telecomanda pentru fiecare garaj in parte sau separat pentru poarta. Cu o singura telecomanda poate fi actionata poarta de intrare in curte si usa de la garaj.
 
USI DE GARAJ BRAILA - GRATUIT: Pentru clientii interesati in achizitionarea unei usi de garaj asiguram asistenta tehnica pentru a oferi cele mai bune solutii de montaj, adaptate pentru conditiile specifice ale fiecarei lucrari in parte. Prezentarea de mostre, efectuarea de masuratori si prezentarea celei mai corecte oferte va este asigurata de catre specialistii NASTI HOME SERVICE.

Galerie foto