Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Targoviste

S.C. Coranef S.R.L. - Service TV Targoviste

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Coranef S.R.L. - Service TV Targoviste - Service Reparatii Targoviste.


Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Targoviste

S.C. Coranef S.R.L.
Reparatii Televizoare/Monitoare LCD/LED/Plasma
0722.288.947

service tv led lcd targoviste

 reparatie_tv_led_targoviste_275Cu vasta experienta acumulata in domeniu, efectuam reparatii si service autorizat radio/TV orice marca, la punctul nostru de lucru de la parterul blocului. Asiguram reparatii si service pentru toate marcile comercializate la noi in tara.

  Activitatea de reparatii televizoare presupune intotdeauna o investigatie primara de diagnoza.Dupa manifestare si efectuarea masuratorilor electrice specifice se depisteaza blocul functional defect. In urma constatarii se comunica costul lucrarii.Acesta se stabileste in functie de valoarea pieselor care vor trebui inlocuite si complexitatea manoperei.

  Efectuam reparatii pe orice marca de televizor, cele mai frecvente sunt: Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Philips, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel, Shov, Elta, IQ, Finlux, Finlandia, Watson, Zander etc

  reparatie tv led targovisteSunt multe marci de televizoare cu LCD (liquid crystal display television) care au probleme de functionare, daca este inca in garantie ai noroc daca nu…te invatam cum sa repari avariile mirore.

  Unele brand-uri sunt mai bune decat altele, acestea au de obicei componente mai rezistente sau ai fost norocos ca nu s-a stricat pana acum. Durata de viata a unui televizor cu LCD este data de calitatea sistemului de iluminare din interior, aceasta a fost estimata la 10 ani, dar pot rezista pana la 50 de ani in functie de frecventa cu care il folosesti.

Sunt unele defectiuni care pot fi reparate foarte usor pentru restul va recomandam sa apelati la o echipa de profesionisti in reparatii televizoare lcd.

Produse si Servicii

Asiguram service pentru orice model de televizor:reparatii tv targoviste

  • LCD
  • LED
  • PLASMA
  • TUB(CRT)

Reparatii si service electronice audio video:

  • amplificatoare profesionale Hi-Fi
  • proiectoare tv
  • sisteme home cinema
  • statii sonorizare
  • sound bar
  • receivere digitale etc.

Galerie foto