Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Cluj-Napoca

PFA Andrasoni Lucian - Service TV

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PFA Andrasoni Lucian - Service TV - Service Reparatii Cluj-Napoca.


Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Cluj-Napoca

PFA Andrasoni Lucian
Service TV/AUDIO-VIDEO in atelier specializat
Reparatii TV LCD/LED/PLASMA si diverse placi eletronice
Reparatii monitoare LCD/LED
0743.304.158

Locatie: Str. Donath, bl.IX, sc. A, parter, Interfon 0

Locatia este situata in spatele complexului ”La coloane”- Elso-Banca Transilvania-Farmacia Panaceea-Profi City

!!! Nu exectuam servicii la domiciliul clientului !!!

  reparatii tv lcd led cluj napocaPFA Andrasoni Lucian - electronist autorizat execut depanare TV plasma/LCD/LED, orice marca si model, audio-video, monitoare TFT LCD, diverse placi electronice.

  Termen de executie scurt, componente de calitate, preturi modice, garantie 3-12 luni (in functie de caz), experienta in domeniu (peste 25 ani), seriozitate si profesionalism.

  Un defect destul de frecvent la televizoarele LED (mai putin evoluate, branduri cunoscute sau ”no name”) au ca simptom ”exista sunet, executa comenzile de volum sunet sau schimbare programe, dar nu este imagine, ecranul este practic stins”.
  In marea majoritate a cazurilor este defect ansamblul BACKLIGHT LED.Acesta este reparabil prin inlocuirea ledurilor defecte sau ”obosite” cu altele noi si originale (acest lucru este foarte important) sau daca este cazul (in situatia in care sunt multe leduri defecte), se inlocuieste cu totul bareta cu leduri. Aceste lucruri daca se executa ingrijit si profesionist, prelungeste durata de ”viata” a tv-ului.
  Un lucru important de stiut pentru utilizatori este faptul ca durata de functionare a backlight-ului se mareste daca in meniul de imagine se seteaza nivelul iluminare spate-retro iluminare-lumina de fundal-backlight la un nivel de 60-70% din valoarea maxima, aceasta neafectand calitatea imaginii.

Produse si Servicii

Televizorul tau nu mai afiseaza imaginea sau nu mai porneste?

reparatii_tv_cluj

Oferim Reparatii TV | Service TV | Depanare TV LED, OLED, QLED, LCD, PLASMA

  • SAMSUNG, LG, PHILIPS, ORION, FINLUX, TOSHIBA, JVC, VORTEX
  • CELCUS, BLAUPUNKT, SONY, UTHOK, BEKO, GRUNDIG, DAEWOO
  • EXCLUSIV, Smart, StarLight, HITACHI si altele

Reparatii receivere audio-video

Reparatii monitoare TFT LCD

Galerie foto