Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 4

BT Grup SRL

Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BT Grup SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Descriere Service Reparatii TV-LCD-LED-Plasma Bucuresti-Sector 4

BT Grup SRL
Reparatii Televizoare/Monitoare LCD/LED/Plasma la domiciliu Bucuresti
0766.601.838 / 0771.182.972

reparatii tv lcd led sector 4Suntem o echipa de ingineri specializati in reparatii televizoare (LCD, LED, PLASMA, CRT), monitoare, echipamente audio-video si orice alte echipamente electronice si electrocasnice. Suntem la curent in permanenta cu ultimele noutati in domeniul reparatiilor de televizoare si de echipamente electronice, de aceea va asiguram ca remediem cele mai costisitoare defectiuni care pot aparea, la preturi mult mai mici fata de achizitionarea unui echipament nou. Pentru noi, televizorul tau este la fel de important ca si pentru tine.

 Asiguram asistenta telefonica gratuita pentru orice problema electronica pe care o intampinati. In cazul in care defectiunea nu se poate remedia telefonic, echipa noastra tehnica va ajunge la dumneavoastra in maxim 3 ore de la solicitare.

 Reparațiile efectuate si garanția sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experiența vasta in domeniul reparatiilor tv, audio si al altor echipamente electronice. Reparatia se face la nivel de componenta, evitandu-se schimbarea placilor sau modulelor, asfel incat costul reparatiei se micsoreaza semnificativ. De asememea, va asiguram ca pentru reparatii folosim doar componente noi, de calitate foarte buna.

Produse si Servicii

reparatii tv monitoare lcd led sector 4 bucurestiS-a defectat sau nu se mai aprinde televizorul/monitorul? TV-ul dvs are imagine dar nu are sunet? Se stinge dupa un anumit timp? Ramane blocat in meniu? Nu primeste comenzi? Luminozitate si contrast scazute sau in exces? BT GRUP efectueza reparatii televizoare la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov.

  • reparatii televizoare cu Plasma/LCD/LED orice marca
  • reparatii receivere audio-video
  • reparatii monitoare LCD/LED
  • reparatii telecomenzi

Galerie foto