Service Reparatii Telefoane-Smartphone Sibiu

GSM Sibiu

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre GSM Sibiu - Service Reparatii Sibiu.


Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Sibiu

GSM Sibiu
Service - Reparatii - Decodari telefoane mobile Sibiu
Accesorii si componente GSM
0369.450.919 / 0744.877.154

GSM Sibiu efectuează toate tipurile de reparații telefoane, inclusiv decodări pentru acces în toate rețelele, resoftări (lb. română) și altele.

GSM SIBIU a fost primul magazin consignație în domeniul telefoanelor mobile care deținea un service propriu în care se efectuează reparații, decodări, resoftări, înlocuire componente uzate sau defecte și orice alte intervenții sunt necesare, de aproape două decenii...

În magazinul nostru vă puteți oricând schimba telefonul vechi cu unul nou prin binecunoscutul sistem „BUY-BACK”. Telefonul vechi vă este evaluat pe loc de către personalul nostru și puteți achita diferența pentru un alt model din oferta noastră.

service gsm sibiu, reparatii telefoane sibiu

GSM SIBIU comercializează o gamă largă de telefoane și smartfone-uri, de la modele clasice la cele mai recente apariții, atât noi cât și second-hand, și toate acestea au o garanție de un an de zile.

Tot aici găsiți cea mai bogată ofertă de accesorii și componente originale sau compatibile pentru telefoanele clasice, smartphone-urile sau tabletele dumneavoastră.

Magazinul nostru are în componență unul dintre cele mai vechi service-uri din Sibiu, unitate în care s-a investit mereu în aparatură, în software și mai ales în pregătirea personalului care oferă clienților noștri cele mai bune servicii, la cele mai mici prețuri, în cel mai scurt timp.

service gsm sibiu, accesorii huse sibiu

GSM SIBIU efectuează decodări telefoane pentru acces în toate rețelele, resoftări pentru schimbare/adăugare meniuri în limba română și toate tipurile de reparații care implică înlocuire carcase, tastaturi, display-uri și conectori sau alte piese.

Dacă aveți probleme cu smartphone-ul, tableta sau laptop-ul dumneavoastră, ne puteți contacta pentru informații. Adresa și numerele de telefon sunt specificate în pagina "Contact".

Produse si Servicii

  • inlocuire display-uri, touchscreen, benzi, mufe incarcare, baterii, slot-uri, carcase
  • curatare/ intretinere telefoane, tablete
  • instalari, upgrade-uri, recuperare date, backup
  • reparatii la placa de baza
  • deblocari, decodari, resoftari, upgrade iOS, Android, meniu in limba romana, instalare aplicatii
  • montaj folii de protectie display
  • accesorii gsm: incarcatoare, acumulatori, casti, carcase, cabluri usb, huse, folii protectie, card-uri de memorie etc.

Galerie foto