Service Reparatii Telefoane-Smartphone Iasi

MobiServ IASI

Service Reparatii Telefoane-Smartphone Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MobiServ IASI - Service Reparatii Iasi.


Descriere Service Reparatii Telefoane-Smartphone Iasi

Asigurăm service pentru o gamă variată de terminale GSM (telefoane mobile) şi nu numai. Vă punem la dispoziţie serviciile noastre atât pentru componentele comercializate de noi cât şi pentru componentele aduse de către dumneavostră (originale sau de provenienţă).

Servicii oferite de MobiServ: reparatii telefoane iasi

  • Înlocuire dispaly / LCD / afişaj - operaţiune executată la cererea clientului cu piese originale sau de provenienţă.
  • Înlocuire touch / touchscreen - operaţiune executată la cererea clientului cu piese originale sau de provenienţă.
  • Înlocuire carcase sau componente de carcase.
  • Înlocuire folie / flex / bandă legatură între placa de bază şi placa intermediară pentru afişaj respectiv comenzi tastatură superioară.
  • Înlocuire plăci intermediare, comenzi tastaturi, respectiv comenzi superioare, la terminalele prevăzute cu slide / şină.
  • Înlocuire componente principale ce ţin de funcţionarea terminalului dumneavoastră în condiţii optime.
  • Reparaţii software ce apar în urma unui update nefinalizat corespunzător.
  • Rescrierea parţială sau totală a meniului telefonului mobil în limba dorită de dumneavoastră (exemplu: limba română).
  • Deblocarea terminalului mobil (telefon mobil / terminal gsm) în cazul în care aţi uitat parola de securitate (codul de utilizator, codul de securitate, parola de siguranţă), situaţie în care sunt şanse ca datele dumneavoastră personale să nu poată fi recuperate (există riscul de a pierde informaţiile personale).
  • Decodarea terminalului mobil (telefon mobil / terminal gsm) în cazul în care acesta a fost achiziţionat din altă ţară şi are activă restricţia de operator sau resticţia de ofertă) caz în care terminalul dumneavoastră nu poate fi folosit cu o altă cartelă sim în afară de cea pusă la dispoziţie de către operatorul GSM iniţial.

Toate operaţiunile beneficiază de o garanţie de 90 zile, în limita condiţiilor minime de exploatare!

Important!

reparatii telefoane iasiToate aceste operaţiuni sunt condiţionate de starea aparatului dumneavostră, numărul de ordine intern, timpul de aşteptare impus de către operatori în cazul decodărilor (fiecare operator în parte are un timp de aşteptare ce trebuie respectat), telefoanele mobile aflate deja în procesare la punctul de lucru unde vă adresaţi, zilele de concediu legale, sărbătorile impuse de lege ca fiind libere.

Pentru fiecare terminal mobil există soluţii de rezolvare, dar acest lucru impune timp, în unele cazuri de ordinul minutelor, dar în alte cazuri extreme reparaţia / prestarea de serviciu poate dura ore sau chiar zile. Aşadar avem rugămintea să respectaţi pe cât posibil termenul comunicat de către operator în momentul preluării terminalului în service şi, cu siguranţă, veţi fi contactat telefonic sau prin mesaj tip SMS când device-ul va fi finalizat şi probat.

reparatii telefoane iasi

Compania noastră anunţă clienţii despre finalizarea lucrărilor aferente prin SMS (mesaj standard GSM), iar în cazuri extreme vă contactăm telefonic pentru a vă comunica modificări de preţuri pentru care cerem acordul clientului de a înainta procesul de reparare. Pentru o mai bună fluidizare a activităţii de service avem rugămintea de a comunica operatorului la predarea terminalului GSM (telefonului mobil) toate detaliile cerute de acesta vis-a-vis de conjunctura în care au aparut defectele declarate de către dumneavoastră.

Daca display-ul tau a suferit o mica accidentare, la MobiServ il inlocuim, la cererea clientului, cu piese originale sau de provenienta.

Nu ne asumăm răspunderea pentru defectele nedeclarate, defectele ascunse, etc. Nu ne asumăm răspunderea pentru datele personale, cartelele de memorie, cartele sim uitate de către dumneavoastră în terminalele  predate în service în vederea reparării. Nu ne asumăm răspunderea pentru terminalele gsm ajunse la noi în punctele de service după alte intervenţii la terţe puncte de service.

Nu putem oferi garanţie la reparaţii care au avut drept factor principal: apa, condensul, şocurile mecanice. Buna funcţionare a terminalului dumneavostră depinde foarte mult de modul în care va fi protejat şi intreţinut.

Galerie foto