Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Roman

Tapiterie Gadd

Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tapiterie Gadd - Service Reparatii Roman.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Roman
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Tapiterie mobilier-auto Roman

 Bine ati vanit la magazinul de tesaturi GADD COM,locul care va ofera o varietate minunata de materiale jacqard,damask,catifele opulente,printuri ,o gama larga ,plina de farmec de tesaturi de tapiterie.  De la clasic la modern ,de la culori vibrante la tonuri soft ,colectiile noastre ofera inspiratie pentru toate gusturile. Facem toate eforturile necasare pentru a ne asigura ca toti,clientii nostri pot cumpara produse de calitate si se pot bucura de standarde ridicate de servicii. Magazinul nostru este organizat de culoare, design, tipul de tesatura si utilizare. Utilizând filtrele puteţi găsi cu uşurinţă tesatura potrivita decorului dvs.

Toate ţesăturile sunt conforme cu cerintele standardelor europene care reglementeaza calitatea.la noi aveti garantia ca veti gasi cu usurinta tot ce doriti de la un tesut de tapiterie datorita tehnologiei de productie

  • ALOE VERA
  • SILVERACTIVE
  • DU PONT TEFLON,
  • TREVISA CS,

3M SCOTCHGARD sint doar cateva dintre tratarile care pot fi aplicate tesaturilor din colectiile noastre. La noi puteti comanda mostre gratuit (10cm/10cm) pentru a verifica proiectarea si culoarea inainte de a cumpara se achita doar contravaloarea transportului.

Galerie foto