Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Salonta

Wireless Market Sistem

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Salonta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Wireless Market Sistem - Service Reparatii Salonta.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Salonta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Salonta

Compania WM Rendszerház a fost infiintata in anul 2002 la Budapesta, si are peste 12 ani de experienta in domeniul comunicatiilor industriale. M2M SMART SYSTEMS SRL. este reprezentantul firmei in Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2008.

La baza activitatii noastre sta industria comunicatiilor M2M (Machine-to-Machine), care se bazeaza pe serviciile furnizorilor de internet fie ele mobile sau fixe. Imbinand toate elementele necesare stam la dispozitia Clientilor nostri pentru a le rezolva problemele de telecomunicatie.

De la infiintare, firma noastra, a trecut de la distributie/vanzari la dezvoltarea echipamentelor de telecomunicatii proprii, pentru a acoperi in intregime nevoile din domeniulu si pentru a asigura posibilitatea de personalizarea a solutiilor pentru Clientii nostri. Astfel am ajuns la o gama larga de produse de la simple comunicatoare, pana la sisteme sofisticate, care imbina mai multe tehnologii, atat la nivel de echipament cat si software-ul necesar pentru centralizarea si managementul comunicatiei. Solutiile noastre cuprind domeniile de Securitate, Telemetrie, Monitorizarea, Metering, etc.

Succesele noastre

 • In 2002 am fost primii care comercializau carduri PCMCIA pentru GPRS pentru furnizorii de servicii de telefonie mobila, apoi stick-uri USB si rotere 3G.
 • In 2004 am inceput o revolutie tehnologica in domeniul securitatii, am inceput productia de comunicatoare GPRS.
 • In 2006 am realizat o infrastructura complexa de comunicatie bazata pe tehnologii mobile pentru a satisface nevoile din sistemul de sanatate din Ungaria, care si in momentul de fata este un mare ajutor pentru acesta.
 • In 2011 am inceput cucerirea telemetriei industriale, dezvoltand si fabricand echipament de telecitire pentru un fabricant de contoare de curent renumit pe plan mondial.
 • In 2012 produsul nostru de telecitire a contoarelor de apa (WM-AMR-WATER), realizat prin proiect european, a castigat premiul I la un concurs din domeniul inovatiilor industriale.
 • In cei 10 ani de activitate din domeniu am reusit sa finalizam cu succes nenumarate sisteme de comunicatie pentru toate domeniile industriale, multumit dezvoltarilor noi, si adaptarii produselor la nevoile clientilor.
 • Am lansat sistemul complet de Telecitire a Calorimetrelor și Supravegherea Punctelor Termice/Centrale, totul integrat în Sistemul Integrat de Prezentare a Datelor (SIPD), soluție dedicată furnizorilor de utilități publice.
 • La sfârșitul anului 2013 am finalizat, în cadrul unei proiect european, „Programul integrat de utilizare WEB și aplicație mobilă” care asigură o interfață integrată pentru telecitirea utilităților. Interfața WEB și aplicația mobilă fac posibilă vizualizarea datelor colectate de către furnizori și clienți în același timp.
 • În 2014 am lansat SIA THERM, soluție de supraveghere a calorimetrelor
 • Am creat o categorie nouă de produse, WM Electricity, care deja cuprinde 6 modemuri.
 • Ne-am propus crearea unei soluții complete pentru urmărirea de persoane și a mărfurilor periculoase prin echipamente tracker/GPS, care fac parte din categoria WM Tracking.
 • În 2014 compania noastră a primit calificativul AAA, cel mai înalt calificativ care atestă stabilitatea și credibilitatea companiei.
 • In 2014 M2M SMART SYSTMS S.R.L. - a participat la Expoziția Romanian Security Fair 2014 la Bucuresti.

Galerie foto