Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ploiesti

Securytas Systems srl

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Securytas Systems srl - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Ploiesti

SECURYTAS a fost infiintata in anul 1998 de un grup de cadre militare decise sa-si valorifice experienta dobandita pe parcursul activitatii desfasurate in cadrul Ministerul Apararii. 

A fost autorizata sa-si desfasoare activitatea in baza prevederilor legii 18 /1996 cu autorizatia 431 P+T / 1998 avand ca obiect principal de activitate servicii de paza si protectie a bunurilor si persoanelor, transport valori, proiectare si instalari sisteme tehnice de alarmare la efractie. 

In anul 2004 SECURYTAS a obtinut de la comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala autorizatia de functionare pentru a organiza programul de calificare in ocupatia de agent de paza si ordine.

Conducerea societatii a hotarat in anul 2004 infiintarea a 2 noi societati la care sa transfere activitatile de paza si sisteme tehnice. Astfel a luat fiinta SECURYTAS SYSTEMS care a preluat proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei, fiind licentiata de Inspectoratul General al Politiei cu numarul 0092 /T 10.02.2005 si SECURYTAS TEAM ce a preluat serviciile de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, serviciile de transport de bunuri si valori importante, fiind licentiata de Inspectoratul General al Politiei cu numarul 0229 /P din 24.02.2005. Activitatea de calificare in ocupatia de agent de paza si ordine se desfasoara in cadrul societatii SECURYTAS in baza autorizatiei nr 000013 / 2004. 

Produse si Servicii

Eficienta unui sistem de securitate este completa in momentul in care permite interventia prompta a fortelor de ordine. Pentru posesorii sistemelor de securitate asiguram conectarea la dispeceratul propriu, deservit de personal specializat

Tehnologia folosita este dintre ultimele modele aparute in domeniu:

1. DATA 9000 Multi Vectorial Sistem, ce asigura interconectarea tuturor dispozitivelor locale de alarmare (DLA), pentru radio folosindu-se frecventa speciala;

2. Dispeceratul SUGHARD (Canada) pe linie telefonica, acesta permite monitorizarea a 10.000 de abonati cu posibilitatea decodarii a numeroase formate de comunicare specifice multor variante de echipamente.Siguranta in receptionarea semnalelor o realizam folsind mai multe canale de transmitere a acestora.

3. Ca noutate este folosire dispeceratului GPRS pentru transmiterea instantanee a semnalului de la sistemele de alarma
- Dispeceratul inregistreaza toate semnalele primite, le stocheaza putand fi accesate pe o perioada de 30 zile.
- Toata activitatea dispecerului precum si comunicarile cu echipajele de interventie sunt inregistrate si stocate in servere speciale.
- Retranslatarea imediata a semnalelor de alarma primite prin intermediul dispeceratului la factorii de interventie autorizati: echipaje de interventie, sectii de politie, pompieri, salvare, beneficiari sau persoane desemnate de acesta.
- Supravegherea permanenta din punct de vedere tehnic a sistemelor si testarea acestora cel putin o data pe luna.
- Servicii speciale, la cererea beneficiarului: eliberarea si consultarea bazei de date din contul abonatului, activari/dezactivari ale sistemului de alarma la ore prestabilite sau in caz de urgenta modificari in structura de prigramare a sistemului local.
- Supravegherea prin GPS a traseului urmat de echipajele de interventie, timpii realizati si modul de respectare a itinerariilor stabilite.
- Verificarea periodica a agentilor din posturile de paza prin apelurile radio;
- Realizarea legaturii intre agentii de paza si conducerea societatii;

Situatia ideala este de a conecta un obiectiv prin doua sisteme: primul semnal de alarma receptat va fi cel prin GPRS, care va determina si plecarea imediata a echipajului de interventie; dupa timpul necesar conectarii postului telefonic la Dispeceratul (aproximativ 35 de secunde) se va recepta semnalul transmis pe linie telefonica, cuprinzand date complexe referitoare la motivul si locul exact de unde se transmite alarma. In caz de sabotaj semnalul va fi transmis prin cel putin un sistem la Dispecerat.

Galerie foto