Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Negresti-Oas

Fusle Security SRL

Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Negresti-Oas reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fusle Security SRL - Service Reparatii Negresti-Oas.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Negresti-Oas
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Sisteme Alarma-Supraveghere Video Negresti-Oas

Munca in echipa, asa cum indica si numele, efortul permanent si constant de a mentine calitatea la cele mai inalte standarde precum si organizarea activitatii folosind cea mai inalta tehnologie existenta pe piata fac ca sloganul nostru: “Siguranta familiei tale pentru noi conteaza !” sa ofere companiei o incredere deplina, confirmata prin activitatea prestata si testimonialele clientilor cu care colaboram de peste 15 ani.

Inca de la inceput, FUSLE SECURITY a fost prezenta pe piata serviciilor de securitate acoperind intreg teritoriul Romaniei si oferind intreaga gama de servicii: * paza si protectie cu personal uman, * monitorizare si interventie rapida, * instalari sisteme tehnice (supraveghere video, sisteme de alarma antiefractie, control acces si avertizare incendiu).

FUSLE SECURITY dispune de un centru de pregatire profesionala modern, cu formatori capabili sa instruiasca si sa perfectioneze intreg dispozitivul de paza si interventie ajuns astazi la un numar de peste 100 persoane.

Galerie foto