Service Reparatii Service Auto Alba Iulia

Service Auto Alba - SC Media Valex SRL

Service Reparatii Service Auto Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Alba - SC Media Valex SRL - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Service Auto Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Service Auto Alba Iulia

Câteva cuvinte despre noi

2001 - se înfiinţează firma SC Media Valex SRL, firmă cu capital românesc integral privat, având ca obiect de activitate comerţul cu autoturisme

2003 - se finalizează investiţia cu deschiderea unui show-room în Alba Iulia în care se practică comerţul cu autoturisme second-hand aduse din Germania, în conformitate cu exigenţele impuse de calitate

2006 - a fost pus la dispoziţia clienţilor un service autorizat RAR, specializat în domeniul reparaţiilor auto şi al comercializării pieselor de schimb

In prezent vă punem la dispoziţie un service auto în Alba Iulia, ultra-modern, la standarde europene, sub sigla "Bosch Car Service". De asemenea, la noi puteţi găsi cea mai variată gamă de anvelope prin Point S

 

Produse si Servicii

Vă punem la dispoziţie o gamă largă de servicii, printre care se numară:

 • Vânzare/montaj anvelope
 • Echilibrat roţi
 • Reglare geometrie roţi
 • Reglare faruri
 • Service ambreaj
 • Service mecanic
 • Reparaţii la sistemul de climatizare
 • Reparaţii la sistemul de suspensie
 • Reparaţii la sistemul de frânare
 • Service la intervale recomandate de producător
 • Vânzare piese de schimb
 • Vânzare accesorii

 

parteneri

Bosch Car Service - Parteneriat

Conceptul Bosch Car Service reprezintă cea mai nouă materializare a eforturilor firmei Bosch în domeniul service-urilor auto. Conceptul Bosch Car Service, rezultatul a zeci de ani de experienţă în domeniu, combină cu succes oferta de produse şi servicii de calitate, acestea concretizându-se la nivel internaţional într-o organizaţie care numără acum peste 13.600 de service-uri partenere.

Diagnosticarea şi intervenţiile profesionale, chiar în cazul celor mai noi modele de autovehicule, sunt realizate cu aparate de testare şi diagnosticare de ultimă generaţie, personalul beneficiind de profunde cunoştinţe tehnice acumulate în centrele de pregătire ale firmei Bosch.

Autovalex este un service auto care dispune de personal calificat, aparatură şi documentaţie tehnică pentru a rezolva orice problemă pentru o gamă largă de autoturisme. O echipă profesionistă, având un atelier modern şi o dotare de ultimă generaţie, prestează întimp record, la cel mai avantajos preţ şi cea mai bună calitate o gamă variată de servicii. Piesele de schimb şi consumabilele sunt de cea mai bună calitate, garanţia pentru piese de schimb şi manoperă fiind conformă normelor în vigoare.

Operaţiunile de reparaţii şi întreţinere sunt realizate de personal specializat şi cu experienţă în domeniu, astfel încât timpii de reparaţie sunt reduşi iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ.

Toată aparatura necesară efectuării acestor servicii este de provenienţă Bosch.

Parteneriat Point S 

Point S este cea mai mare reţea independentă din Europa care oferă anvelope şi servicii de calitate în domeniu.

Point S are acorduri internaţionale cu cei mai importanţi producători de anvelope: Michelin, Bridgestone, Pirelli, Continental şi o marcă proprie de anvelope, PointS.

Point S este prezentă în 16 ţări europene, iar cele mai recente deschideri sunt Serbia, Bulgaria şi România. Acest lucru înseamnă peste 1.000 de afiliaţi în toată Europa, cu peste 1.550 de puncte de lucru care oferă servicii de specialitate. Această asociere urmăreşte o poziţionare de top la nivel internaţional, precum şi o cooperare capabilă să creeze o reţea competitivă.

În Germania, Point S a primit premiul "Flotten Awards 2009" pentru cele mai bune servicii oferite în materie de anvelope, a fost premiat de revista “Autoflotte” în urma chestionării a 4700 de cititori care lucrează în domeniu şi a fost selectat ca fiind "cel mai bun furnizor de servicii în domeniul anvelopelor" pentru a 6-a oara. Point S Germania a fost ales pentru oferta completă de servicii precum şi pentru serviciile de înaltă calitate care le pune la dispoziţie.

Incercăm să punem la dispoziţie o ofertă care să mulţumească cererile clienţilor privind diversitatea de mărci şi dimensiuni de anvelope. Totodată avem servicii profesionale de montare, echilibrare şi geometrie roţi precum şi consultanţă de specialitate.

Galerie foto