Service Reparatii Service Auto Alba Iulia

Service Auto Alba Iulia - ROLLA 24

Service Reparatii Service Auto Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Alba Iulia - ROLLA 24 - Service Reparatii Alba Iulia.


Descriere Service Reparatii Service Auto Alba Iulia

 TRACTARI ROLLA 24

 Tractari Auto - Tractari Camioane Autobuze/Autocare TIR 

 Asistenta Rutiera 24/7 | Transport Autoturisme | Transport Utilaje 

 Vulcanizare Mobila - Autoturisme, Camioane, Autocare/Autobuze 

 Acoperim Hunedoara, Sibiu, Alba si A1 

 Service Mobil Rolla 24 - Hunedoara, Alba, Sibiu, A1 

 0744.561.761 

SERVICE AUTO ROLLA 24

ROLLA24 - service mobil pe raza judetelor Hunedoara, Sibiu, Alba, Autostrada A1 si in Europa pentru autoturisme, camioane, autocare in situatiile in care au fost avariate si au nevoie de transport: dube, rulote, jeep-uri, tractoare, remorcare camioane, TIR, autocare, utilaje agricole, motociclete, ATV, panouri publicitare, transport utilaje grele etc. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta.

ROLLA24 este un centru auto complet, dedicat oferirii unei game variate de servicii de inalta calitate pentru toate nevoile vehiculului tau. Cu o echipa de specialisti calificati si o abordare orientata catre client, ne angajam sa furnizam solutii fiabile si profesionale pentru fiecare client.

Autoutlitarele noastre au echipamente computerizate de ultima generatie capabile sa gaseasca orice defectiune care este remediata pe loc de tehnicienii nostri super calificati.


Service auto mobil pentru situatiile in care masina dumneavoastra ramane in pana sau sufera o defectiune ce poate fi remediata fara sa fie intr-un service auto. Service auto mobil la cele mai bune preturi din piata de profil, rezolvand cele mai frecvente probleme cu care se confrunta soferii din Romania atunci cand raman cu masina in trafic.

                                                                SERVICII                                                             


  • Diagnosticare computerizata
  • Reparatii mecanice si electrice
  • Schimburi de ulei si filtre
  • Inlocuirea si repararea sistemelor de franare, suspensie, transmisie etc.
  • Servicii de tinichigerie si vopsitorie
  • Montaj si echilibrare roti
Garantam promptitudine si seriozitate in relatia cu clientii nostri. Odata ce ne-ati contactat, vom ajunge in cel mai scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra, pentru a va veni in ajutor. 


Galerie foto