Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Buzau

Service scule utilaje Buzau

Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service scule utilaje Buzau - Service Reparatii Buzau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Buzau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Scule-Utilaje constructii Buzau

Cu o echipa de profesionisti cu  experienta in domeniu, misiunea noastra va fi si in continuare sa oferim clientilor nostri scule si utilaje profesionale la cel mai bun pret, consultanta de specialitate, servicii de transport, livrare si punere in functiune. Oferim service, in garantie si post garantie, de calitate, asa cum i-am obisnuit deja pe partenerii nostri.

Produse si Servicii

Oferim service in garantie si post garantie pentru scule electrice, utilaje pentru constructii, aparate de sudura, generatoare de curent, compresoare si motocompresoare, pompe, hidrofoare, bobinaj motoare electrice, reparatii electronica industriala si automatizari de la proiect pana la punerea in functiune.

Dispunem de personal calificat si cu multa experienta, specializat pentru toate categoriile de produse comercializate. 

Efectuam service post garantie si pentru utilajele si sculele pe care le aveti deja si la care nu va mai asigura nimeni service profesional, cu conditia ca piesele de schimb sa fie inca in fabricatie.