Service Reparatii Ochelari-Rame Targoviste

SC OPTIC ART SRL

Service Reparatii Ochelari-Rame Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC OPTIC ART SRL - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ochelari-Rame Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Targoviste

Asiguram montajul conform prescriptiei pentru ochelarii de vedere. Montam orice tip de lentile monofocale, bifocale, progresive, fotocromatice (heliomat), prismatice. 

Puteti alege rame pentru ochelari dintr-o gama larga, ce include: rame pentru copii, rame de dama sau barbatesti din metal sau plastic, cu preturi pentru toate buzunarele. In optica noastra gasiti colectii de rama de firma precum Versace, Prada, D&G, Vogue etc. 
Montajul se poate efectua pe loc, daca lentilele necesare se afla pe stoc. Personalul nostru va sta la dispozitie cu sfaturi utile pentru alegerea ramelor si lentilelor potrivite pentru dumneavoastra. 

Colectiile noastre includ si modele variate de ochelari de soare, toti cu protectie 100% UV, de calitate foarte buna. Pentru intretinerea ochelarilor, va punem la dispozitie accesorii pentru ochelari: tocuri pentru ochelari, lavete, snururi, precum si sfaturile noastre! 

Galerie foto