Service Reparatii Ochelari-Rame Arad

Centrul Medical RUBIO

Service Reparatii Ochelari-Rame Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Centrul Medical RUBIO - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Ochelari-Rame Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Ochelari-Rame Arad

Optica medicala Optiblue Dr Demian a fost infiintata in anul 2008 din dorinta de a furniza servicii si oferi produse de calitate la un pret corect. Intreg personalul nostru a acumulat o vasta experienta in domeniu chiar inainte de a deschide portile companiei. In decursul anilor am incercat incontinuu sa ne extindem pentru a fi cat mai aproape de clientii nostrii, avand in prezent optici in Arad, atat in municipiu cat si in judet. De asemenea, firma noastra are un laborator de montaj complet in Arad, permanent modernizat cu aparatura de ultima generatie.

Produse si Servicii

Oferim clientilor nostri consultatii pentru determinarea defectului de vedere dar si controale oftalmologice detaliate la opticile din orasul Arad, cu posibilitatea prescriptiei de ochelari, lentile de contact dar si investigatii mai amanuntile pentru depistarea anumitor afectiuni ale ochilor precum cataracta, glaucom, degenerescenta maculara sau retinopatie diabetica.

De asemenea oferim consultanta in alegerea ramelor in functie de anatomia si tenul fetei, incercand sa imbinam cat mai bine esteticul cu practicul in acelasi timp tinand cont de preferintele clientului si trendul pietei.

Incercam sa pastram legatura cu clientii nostrii pentru a urmari daca acomodarea cu noua pereche de ochelari are loc fara probeme. Oferim atentie deosebita clientilor cu lentile multifocale sau corectii cu dioptrii mari care necesita mai multa rabdare si efort pentru  a se obisnui cu portul ochelarului.

Ne axam pe calitate si seriozitate. Avem grija si la cele mai mici detalii cand oferim un serviciu sau un produs. Oferim asistenta atat la vanzare, cat si post-vanzare.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne la telefon, prin e-mail sau la unul din sediile noastre din orasul si judetul Arad.

Galerie foto