Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 6

SC Marcus Electronics SRL

Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Marcus Electronics SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 6

  O experienta de peste 10 ani ne-a ajutat sa ne dezvoltam treptat, dar sigur, si sa observam cresterea pietei de IT si a presiunii carora sunt supusi consumatorii cand vine vorba de achizitionarea produselor de acest tip.
  Am crescut odata cu piata si am adoptat o noua strategie de lucru care sa se plieze pe nevoile dumneavoastra individuale, diagnosticarea la domiciliu si garantia de minim 6 luni pentru reparatii sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le primiti gratuit.
  Service-ul nostru de reparatii monitoare este echipat cu aparatura performanta si va garanteaza diagnosticarea si remedierea defectiunilor rapid pentru monitoarele lcd, led si plasma.
  O echipa de profesionisti va ofera reparatii monitoare LCD in Bucuresti si judetul Ilfov, folosind cele mai noi tehnologii de diagnosticare a aparatelor, la preturi adaptate nevoilor dumneavoastra.

Produse si Servicii

  • Reparatii monitoare Philips
  • Reparatii monitoare Benq
  • Reparatii monitoare ACER
  • Reparatii monitoare LG
  • Reparatii monitoare Samsung

Galerie foto