Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 4

BT Grup SRL

Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BT Grup SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Descriere Service Reparatii Monitoare-SmartTV Bucuresti-Sector 4

BT Grup SRL
Reparatii Televizoare LCD | LED | Plasme | Monitoare Bucuresti
0766.601.838 / 0771.182.972

reparatii monitoare pc sector 4Suntem o echipa de ingineri specializati in reparatii televizoare (LCD, LED, PLASMA, TUB CATODIC), monitoare, echipamente audio-video si orice alte echipamente electronice si electrocasnice. Suntem la curent in permanenta cu ultimele noutati in domeniul reparatiilor de televizoare si de echipamente electronice, de aceea va asiguram ca remediem cele mai costisitoare defectiuni care pot aparea, la preturi mult mai mici fata de achizitionarea unui echipament nou. Pentru noi, televizorul tau este la fel de important ca si pentru tine.

 Asiguram asistenta telefonica gratuita pentru orice problema electronica pe care o intampinati. In cazul in care defectiunea nu se poate remedia telefonic, echipa noastra tehnica va ajunge la dumneavoastra in maxim 3 ore de la solicitare.

 Reparațiile efectuate si garanția sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experiența vasta in domeniul reparatiilor tv, audio si al altor echipamente electronice. Reparatia se face la nivel de componenta, evitandu-se schimbarea placilor sau modulelor, asfel incat costul reparatiei se micsoreaza semnificativ. De asememea, va asiguram ca pentru reparatii folosim doar componente noi, de calitate foarte buna.

 Efectuam reparatii la domiciliul clientilor din Bucuresti si localitatile limitrofe.

Cele mai cunoscute marci de echipamente electronice pe care le reparam sunt :

SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER etc.

 

Produse si Servicii

Activitatea de reparații

Activitatea de reparatii se executa la domiciliul clientilor sau la service si presupune:

  • constatarea preliminara a defectului aparut, prin efectuarea de masuratori electrice specifice (in acest moment i se comunica clientului costul reparatiei);
  • inlocuirea componentelor defecte cu altele noi;
  • efectuarea de reglaje necesare bunei functionari;
  • verificarea functionarii echipamentului.

Costul reparatiei

Costul reparatiei se stabileste dupa efectuarea constatarii preliminare si reprezinta valoarea pieselor care trebuie inlocuite plus manopera.

Deplasarea si constatarea sunt gratuite daca se finalizeaza reparatia. Daca clientul doreste doar efectuarea constatarii defectiunii se va percepe un tarif de 30 RON, acesta incluzand si deplasarea la domiciliul clientului.

Programul nostru este :

Luni – Vineri orele 9.00 – 20.00

Sambata      orele 9.00 – 16.00

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0766601838 sau 0771182972

 

Galerie foto