Service Reparatii Monitoare-SmartTV Brasov

Reparatii LCD Brasov

Service Reparatii Monitoare-SmartTV Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii LCD Brasov - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Monitoare-SmartTV Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Monitoare-SmartTV Brasov

Cu un istoric de peste 10 ani, in domeniul IT, firma noastra se poate lauda cu reusite impresionante, si servicii de calitate, aduse unora dintre cele mai mari firme si companii din Judetul Brasov. Datorita cererilor intense, si repetate din ultimul timp, firma noastra a decis sa-si extinda serviciile si in sectorul privat. Ce inseamna asta? De acum inainte, chiar si utilizatorii casnici, vor beneficia de serviciile firmei noastre. Aceleasi servicii de calitate pe care le oferim companiilor, vor fi accesibile si clientilor si utilizatorilor casnici. Pornim la acest drum, cu increderea ca serviciile pe care le vom oferi, vor asigura clientii nostri, si pe dumneavoastra, de calitatea serviciilor si de profesionalismul cu care firma noastra a facut o figura buna in acest domeniu. Ce va oferim? Lista este lunga si ar putea sa fie plictisitoare. Dar va aducem in atentie, exact serviciile de care aveti nevoie, atunci cand aveti probleme cu calculatorul dumneavoastra personal. Asadar, firma noastra, va oferi pe langa serviciile de consultanta si solutii din domeniu, si reparatii sau depanari la domiciliu. Instalari sisteme de operare, instalare Windows, reinstalare Windows. Instalare antivirus, sau devirusare calculator. Optimizare, reparatie calculatoare sau laptopuri. Update sistem de pe calculatorul personal sau laptop. Reparatii sau schimbari de componente calculator. Diagnosticare defectiuni, diagnosticare erori. Instalare internet sau reparatii internet. Recuperare date, cu aspect profesional sau personal, de pe calculatoare stricate.

Pe langa aceste activitati, firma noastra ofera clientilor, si suport sau sfaturi pentru diferite activitati pe care le intreprindeti pe calculatorul dumneavoastra. Si asta doar pentru ca, echipa noastra, este una dintre cele mai bune echipe din domeniu. Iar sfaturile si ajutorul nostru, vin din partea unor profesionisti de inalta talie in domeniul IT. Experienta de reprezinta, iar calitatea ne conduce.

Firma noastra se ocupa si de reparatia echipamentelor electronice, incepand de la echipamente precum: unitati optice, tunere tv, aparatura electronica de uz casnic, si continuand cu produse de ultima generatie din game precum plasme TV, laptopuri, PDA-uri, LCD-uri, proiectoare, si multe altele. Echipa noastra detine un atelier modern si complet echipat, care furnizeaza servicii de reparatii electronice la cele mai inalte standarde de calitate. Realizeam reparatii atat in atelierul propriu cat si la domiciliul clientilor, pentru majoritatea echipamentelor electronice de uz general cat si pentru cele speciale. Din gama de produse din categoria LCD, CRT, si alte plasme TV.

Galerie foto