Service Reparatii Masini de spalat Suceava

Crisora Serv Srl

Service Reparatii Masini de spalat Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Crisora Serv Srl - Service Reparatii Suceava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Suceava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Suceava

Ne deplasam la dumneavoastra la domiciliu si constatam defectul gratuit. Practic, platiti doar manopera si piesele schimbate. NU exista costuri ascunse. In caxul in care masina nu poate fi reparata pe loc, ea va fi transportata la service-ul nostru de asemenea gretuit, in cele mai bune conditii, si va fi supusa testelor si apoi reparatiei.

Produse si Servicii

La apelul dumneavoastra telefonic vom raspunde prompt si conform descrierii problemei (facute de dumneavoastra la telefon) va vom informa estimativ cam care ar fi costul reparatiei. In cazul in care v-ati decis, o echipa de tehnicieni disponibila va ajunge la dumneavoastra la domiciliu in maxim 6 ore sau la o ora si data stabilita initial de comun acord si in functie de tipul de problema va repara masina de spalat pe loc sau o vor transporta la service-ul nostru specializat in reparatii masini de spalat si dotat cu aparatura de cea mai inalta calitate in vederea unei interventii mai complicate. Masina de spalat va fi transportata in cele mai bune conditii, va fi reparata si va fi adusa inapoi perfect functionala in maxim 48 de ore.

Galerie foto