Service Reparatii Masini de spalat Oradea

Reparatii masini de spalat Oradea

Service Reparatii Masini de spalat Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii masini de spalat Oradea - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Oradea

Suntem o firma specializata in reparatia si instalarea de aer conditionat, instalatii frigorifice, masini de spalat, frigidere, instalatii electrice, automatizari, interfoane. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon sau sa ne trimiteti un e-mail.

Suntem o echipa dinamica, cu o experienta vasta in domeniu. Va putem ajuta sa gasiti cea mai buna alegere in ceea ce priveste service-ul aparatelor Dvs. In plus, la lucrarile de reparatii efectuate, primiti si garantie la piesele inlocuite.

Echipa Bodclim Instal efectueaza lucrari de service si reparatii la domiciliul clientului pentru toata gama de aparate casnice: combine frigorifice, frigidere, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, masini de spalat si aparate de aer conditionat. Ghid practic pentru remedierea defectiunilor frigiderelor.

Va oferim in ghid de rezolvare a problemelor minore ce nu necesita interventia echipei de service, ajutandu-va sa economisiti timp si bani. Pentru probleme reale apelati cu incredere la echipa noastra; oferim garantia reparatiei.

Instalam sau reparam ori ce model sau marca de aparate de aer conditionat, servicii de mantenata, revizii de inceput de sezon (curatare si dezinfectare radiator split interior, verificare presiune freon), etc.

Intalam interfoane de bloc marca Resel. Service interfoane Resel, Electra, Tehnoton, modificare deschidere yale electromagnetice prin inlocuirea vechei cartele optice cu noul card de proximitate.

Galerie foto