Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 4

BT Grup SRL

Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre BT Grup SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 4.


Descriere Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 4

BT Grup SRL
Reparatii Masini de Spalat Rufe si Vase Bucuresti
0766.601.838 / 0771.182.972

  Suntem o echipa de ingineri specializati in prestarea serviciilor de reparatii a aparatelor electrocasnice la domiciliul clientului, oferind interventie rapida si intretinere pentru o gama foarte larga (practic toate tipurile) de masini de spalat automate.. Suntem la curent in permanenta cu ultimele noutati in domeniul reparatiilor de masini de spalat automate, de aceea va asiguram ca remediem cele mai costisitoare defectiuni care pot aparea, la preturi mult mai mici fata de achizitionarea unui echipament nou. Pentru noi, masina ta de spalat este la fel de important ca si pentru tine.

reparatii masini de spalat bucuresti

Asiguram asistenta telefonica gratuita pentru orice problema pe care o intampinati. In cazul in care defectiunea nu se poate remedia telefonic, echipa noastra tehnica va ajunge la dumneavoastra in maxim 3 ore de la solicitare.

Reparatiile efectuate si garanția sunt asigurate de specialisti cu o inalta pregatire profesionala si cu o experiența vasta in domeniul. Reparatia se face la nivel de componenta, evitandu-se schimbarea placilor sau modulelor, asfel incat costul reparatiei se micsoreaza semnificativ. De asememea, va asiguram ca pentru reparatii folosim doar componente noi, de calitate foarte buna.

 Efectuam reparatii la domiciliul clientilor din Bucuresti si localitatile limitrofe.

 Cele mai cunoscute marci de masini de spalat pe care le reparam sunt:

  • INDESIT, WHIRLPOOL ARCTIC, BEKO, ELECTROLUX, SAMSUNG, GORONJE, IGNIS, ARISTON, LIBERNA, BOSCH, MAXWELL, ZANUSSI, NEI, OCEAN, SAMSUNG, POLAR, LG, PHILCO,
  • SIEMENS, ZEROVAT, A.E.G, SONY, BEKO, PHILIPS, DAEWOO, GOLSTAR, PLATINIUM, ALBATROS, HOOVER, ALASKA, ALTUS, BASIC, CAMPOMATIC, EUROLINE etc.

Produse si Servicii

Activitatea de reparatiireparatii masini de spalat sector 4
Activitatea de reparatii se executa la domiciliul clientilor sau la service si presupune:

  • constatarea preliminara a defectului aparut, prin efectuarea de masuratori specifice (in acest moment i se comunica clientului costul reparatiei);
  • inlocuirea componentelor defecte cu altele noi;
  • efectuarea de reglaje necesare bunei functionari;
  • verificarea functionarii echipamentului.

Costul reparatiei
  Costul reparatiei se stabileste dupa efectuarea constatarii preliminare si reprezinta valoarea pieselor care trebuie inlocuite plus manopera.
  Deplasarea si constatarea sunt gratuite daca se finalizeaza reparatia. Daca clientul doreste doar efectuarea constatarii defectiunii se va percepe un tarif de 30 RON, acesta incluzand si deplasarea la domiciliul clientului.

Programul nostru este:
Luni – Vineri orele 09:00 – 20:00
Sambata orele 09:00 – 16:00

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:
0766.601.838 sau 0771.182.972

Galerie foto