Service Reparatii Masini de spalat Botosani

Service masini de spalat

Service Reparatii Masini de spalat Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service masini de spalat - Service Reparatii Botosani.


Descriere Service Reparatii Masini de spalat Botosani

Execut reparatii la orice model masina de spalat automata si frigidere la domiciliul dumneavoastra. Interventii: mecanica, electrica, electronica. Repar masini de spalat indiferent de model(inclusiv Mille si Privileg). Folosesc numai piese noi si originale. Persoana fizica autorizata. Disponibilitate deplasare rapida, servicii prompte si flexibilitate mare. Seriozitate, profesionalism si calitate. Servicii facturabile. Ofer garantie la reparatia efectuata si la piesele inlocuite. Frigotehnist autorizat, cu o vasta experienta in domeniu acumulata pe parcursul multor ani de experienta, repar masini de spalat rufe automate, frigidere, combine frigorifice, vitrine.

Pentru a avea mereu capacitatea sa curete eficient rufele avem nevoie de anumiti pasi de urmat pentru intretinere masini de spalat , chiar din clipa in care a fost instalata in baiesau bucatarie.
Indiferent de brand, anul fabricatiei ori de programele de spalare cu care este dotata, incearca sa respecti indicatiile oferite de specialisti privind “igienizarea” masinii de spalat si totul va merge bine. Iata cateva dintre cele mai importante sfaturi de urmat:
Inca din prima zi trebuie fixata bine pe podea, deoarece prea multe vibratii pot sa o strice in timp. Curatarea exterioara este la fel importanta ca cea interioara. Chiar daca nu are o implicare directa in revitalizarea tesaturilor din cuva, aspectul – sa nu uitam – constituie primul element care iese in evidenta.

Masina de spalat la un moment dat se pot defecta:
- este posibil sa nu mai centrifugheaze,
- sa nu mai incalzeasca apa,
- sa se rupa cureaua,
- sa faca un huruit in special la stoarcere cand are viteza mare,
- sa aveti probleme cu evacuarea apei
- sa nu se mai deschida usa,
- sa nu mai porneasca , etc.

 

Produse si Servicii

  • Reparatii masini automate de spalat, montaj, punere in functiune, consultanta,
  • Reparatii frigidere.

Galerie foto