Service Reparatii Masini de cusut Alba Iulia

Service masini de cusut Alba-Iulia

Service Reparatii Masini de cusut Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service masini de cusut Alba-Iulia - Service Reparatii Alba Iulia.


Descriere Service Reparatii Masini de cusut Alba Iulia

Ing. mecanic Sorin Alb
Service - Reparatii Masini de cusut Alba Iulia
Vanzari Masini de cusut si surfilat, noi si second-hand cu garantie
0728.937.966

Service-masini-de-cusut-Alba-Iulia-Alba-IuliaSorin Alb este cunoscut pentru indemanarea cu care repara orice defectiune a masini de cusut. Are clienti in toata tara si este unicul distribuitor de masini de cusut la mana doua , masini provenite din germania. La cei 30 de ani, Sorin Alb si-a facut deja o reputatie in domeniul sau. Tanarul repara toate tipurile de masini de cusut, de la industriale pana la casnice, liniare sau de surfilat. „Stiu sa manuiesc orice masina. Daca nu stii sa lucrezi cu ea, nu stii ce defectiune are“, a precizat Sorin Alb. Prin mainile sale au trecut de la masini de colectie Singer pana la masini de brodat de ultima generatie.

Lucrez in domeniul confectiilor textile ca Ing. Mecanic de peste 10 ani, experienta pe care am acumulat-o de-a lungul anilor se reflecta in masinile reglate si vandute de mine. Selectez cu foarte mare atentie toate masinile care le scot la vanzare ca sa le pot oferi clientilor mei cea mai buna calitate la cel mai bun pret , aceasta este dovada ca ofer garantie produselor mele si ofer servicii de asistenta tehnica pentru orice detalii privind masinile de cusut.

reparatii masini de cusut alba iulia

Cand masina de cusut se lasa nesupravegheata, opriti intrerupatorul principal si scoateti cordonul din priza.
  Cand se executa operatii de intretinere la masina de cusut, (se demonteaza capacul sau se schimba becul) intrerupeti alimentarea masinii cu energie electrica de la comutatorul principal si scoateti cordonul din priza.
  Cuzinetii motorului sunt realizati dintr-un material special impregnat cu ulei si sunt montati intr-un manson de fetru ce este si el impregnat cu ulei, ceea ce face posibila o utilizare indelungata a masinii.
  O folosire mai indelungata poate produce incalzirea locasului in care este montat motorul, dar acest lucru nu va influenta calitatea functionarii masinii.
  Este important ca fantele de aerisire din partile laterale ale masinii sa nu fie acoperite de nimic, pentru a se realiza o buna ventilatie a aerului.

Trebuie doar sa ma contactati imi spuneti pentru ce doriti sa folositi masina de cusut iar eu va pot recomanda o masina conform cerintelor si preferintelor dumneavoastra.

Produse si Servicii

 • intinderea sau slabirea curelei pe rotireparatii-masini-de-cusut-Alba-Iulia
 • lubrifierea masinii
 • demontarea apucatorului si curatirea garniturilor
 • verificarea pozitiei acului
 • inlocuire ac
 • corectare pozitie ac
 • deblocare fir
 • reconditionarea placutei acului
 • reconditionarea penitei
 • curatare suveica
 • reglare pas tighel

Galerie foto