Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Valu lui Traian

MIR Service SRL

Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Valu lui Traian reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MIR Service SRL - Service Reparatii Valu lui Traian.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Valu lui Traian
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Valu lui Traian

  MIR SERVICE este o companie fondata in anul 1996, avand sediul social in localitatea Valu lui Traian, Calea Dobrogei km 12, judetul Constanta cu un sediu administrativ modern, precum si terenuri, constructii auxiliare, utilaje si instalatii de ridicat.
 Pe parcursul timpului, MIR SERVICE si-a largit obiectul de activitate prin diversificarea activitatii, in prezent executand lucrari de intretinere, reparatii si montaj a echipamentelor de ridicat si manipulat macarale, poduri rulante, etc., precum si productie de cabluri de sarcina si furtune hidraulice.
  Experienta in domeniu a administratorului si a persoanelor angajate de varsta a doua este completata cu succes de sarguinta, dinamismul si inventivitatea tinerilor.
  Prin acest colectiv, inarmat cu seriozitate si perseverenta, si cu rezultatele obtinute reflectate in bilanturile anuale, am convins diferite organisme sa claseze compania in topul firmelor pe plan local.
  Suntem o companie autorizata conform normelor I.S.C.I.R. si, de asemenea, suntem atestati prin implementarea unui sistem de management integrat: calitate, mediu, sanatate si securitate in munca.

Produse si Servicii

LUCRARI DE MONTARE, REPARARE MACARALE:

  • Macarale deplasabile pe cai fara Sine de rulare : Q max=750 tf;
  • Macarale deplasabile pe cai cu Sine de rulare : Qmax=1000tf;
  • Macarale care lucreaza la punct fix : Qmax=125tf

LUCRARI DE REPARARE STIVUITOARE AUTOPROPULSATE

  • Qmax=50tf

LUCRARI DE REPARARE TRANSLATOARE STIVUITOARE

  • Qmax=10tf

LUCRARI DE REPARARE MECANISME DE RIDICAT

  • Qmax=200tf

LUCRARI DE REPARARE, INTRETINERE SI REVIZIE LA PLATFORME AUTORIDICATOARE DEPLASABILE/NEDEPLASABILE PENTRU PERSOANE SI/SAU MATERIALE

  • Qmax=500kg

Galerie foto