Service Reparatii ITP-Auto Pitesti

ITP AUTO Pitesti

Service Reparatii ITP-Auto Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ITP AUTO Pitesti - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Pitesti

  Societatea a fost infiintata in anul 1996, avand ca obiect de activitate comertul en-gros cu piese de schimb de origine DACIA.

  In anul 2000 devine Concesionar DACIA, iar din 2005 devine concesionar bi-marca Dacia & RENAULT. AMAT Pitesti, dealer autorizat de catre producatorii SC Automobile   Dacia SA si RENAULT COMERCIAL Romania, cu sediul in B-dul Nicolae Balcescu, nr. 204, Pitesti, acopera intreaga gama de activitati specifice:

 • comercializarea gamei complete de vehicule noi DACIA & RENAULT la preturi de la producator;
 • service in garantie, post- garantie si revizii tehnice pentru autovehicule Dacia si Renault;
 • service in post - garantie si revizii tehnice pentru orice tip de autovehicul;
 • atelier tinichigerie - vopsitorie pentru orice tip de autovehicul;
 • inspectii tehnice periodice (ITP) pentru orice tip de autovehicul;
 • comercializarea gamei complete de piese de schimb de origine DACIA & RENAULT;
 • preluari vehicule de ocazie, vanzari vehicule de ocazie, contracte buy - back, servicii asistenta rutiera, inchirieri auto.

  Beneficiara a unei tehnologii moderne, evolutia firmei este rezultatul unor serii de progrese facute de-a lungul timpului, care se traduc prin caracteristici excelente de conduita si servicii de exceptie din domeniul vanzarilor auto si servicii post-vanzare la cele mai inalte standarde.

Produse si Servicii

  Statia de Inspectie Tehnica Periodica efectueaza ITP pentru toate autoturismele si autoutilitarele cu masa totala autorizata de pana la 3.5 T.
  Spre deosebire de multe alte statii ITP, standul de frana efectueaza cantarirea pe fiecare axa si calculeaza fortele de franare in functie de greutate, executand verificarea de eficacitate a amortizoarelor si poate executa teste de frana pentru autovehiculele cu tractiune integrala.
  Statia ITP este autorizata sa verifice noxele cu ajutorul analizatorului.
  Existenta unui numar de 19 elevatoare, in care automobilul poate fi verificat in prezenta clientului, asigura un raspuns prompt oricaror solicitari venite din partea dumneavoastra, iar promtitudinea asociata cu traditia si profesionalismul ce caracterizeaza activitatea de service auto in cadrul AMAT Pitesti sunt argumentele noastre in permanenta incercare de a ne afla in slujba clientilor prin asigurarea unei optime functionari a fiecarui automobil.

DOCUMENTE NECESARE EFECTUARII ITP

 • Cartea de identitate a vehiculului in original
 • Certificat de inmatriculare
 • RCA-ul valabil
 • Act de identitate

Program
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: inchis

Galerie foto