Service Reparatii ITP-Auto Galati

Statie ITP Galati

Service Reparatii ITP-Auto Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Galati - Service Reparatii Galati.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Galati

  SC IATSA GALATI SA beneficiaza de un service auto spatios si modern echipat la standarde europene, cu posturi de lucru adecvate pentru o gama cat mai diversificata de lucrari: lucrari de mecanica, electrica, diagnosticare, tinichigerie, vopsitorie, protectie anticoroziune si polish-are.
  I.A.T.S.A. GALATI va ofera, prin linia ITP autorizata de Registrul Auto Roman, servicii de inspectie tehnica periodica pentru toate tipurile de autovehicule cu masa totala maxima autorizata de pana la 3.5 tone, indiferent de tipul de carburant folosit (benzina sau motorina).
  Se pot efectua inspectii tehnice periodice pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata pana la 3.500 kg inclusiv, cu exceptia celor din clasa I:

  • Inaltime maxima autovehicul Hmax = 1,7 m;
  • Distanta maxima intre axa spate si postul de conducere al autovehiculului Dmax = 3 m;
  • Masa autovehicul Mmax = 2,500 kg.

  Inspectia Tehnica Periodica se realizeaza cu o periodicitate de doi ani, calculati de la prima inmatriculare a autovehiculului. Urmatoarele inspectii trebuie efectuate pana la implinirea unui termen de doi ani de la precedenta inspectie.
  Verifica certificatul de inmatriculare unde vei gasi data primei inmatriculari, precum si datele verificarilor efectuate. Registrul Auto Roman va ofera posibilitatea de a verifica online daca inspectia tehnica periodica (valabila) a masinii dumneavoastra a fost inregistrata in baza de date.

Produse si Servicii

  • Statie ITP
  • Service reparatii mecanice
  • Reparatii caroserie

Galerie foto