Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Piatra Neamt

Service PC Laptop Piatra Neamt

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service PC Laptop Piatra Neamt - Service Reparatii Piatra Neamt.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Piatra Neamt

S.C. MAXX COMPUTERS S.R.L. a fost infiintata la sfarsitul lunii noiembrie 2001 si a inceput activitatea pe data 7 decembrie 2001 cu patru angajati. De la inceput, s-a impus pe piata in domeniul IT datorita produselor comercializate de buna calitate si a serviciilor prestate in domeniu cu personal calificat avind o experienta de 5 ani in domeniu, reusind sa incheie relatii de afaceri cu societati si institutii din Piatra Neamt foarte importante. Camera de Comert si Industrie Neamt, Nord Arin International SRL, Primaria Piatra Neamt, ROBANK SA Piatra Neamt, Inspectoratul de Protectie a Mediului, SIRCA SA, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Neamt, Directia de Asistenta Sociala Neamt, Pro Fashion SA, Directia de Sanatate Publica, Radio Terra SRL, AUGSBURG SRL, Euroservice Impex SRL, Cooperativa de Credit Moldova, TransServ SRL sunt cativa dintre partenerii de afaceri ai firmei.

Produse si Servicii

Activitatea principala a firmei, inceputa la data de 7 decembrie 2001, consta in comercializarea produselor de tehnica de calcul, precum si in efectuarea de servicii IT. Un punct forte al firmei l-a constat existenta unui magazin de prezentare si desfacere a produselor astfel incat clientii pot oricand alege si testa echipamentele sau produsele IT. Acum, este deschis un magazin Maxx Computers si in Roman, vis-?-vis de Primaria orasului, bine aprovizionat si cu personal amabil si bine pregatit.
Marcile comercializate in prezent sunt: AMD, INTEL, ACER, FUJITSU SIEMENS, ASUS, DELL, CANON, HP, PHILIPS, 3COM, ALLIED TELESYN, QUBS, EDIMAX, LINKSYS, D-LINK, MICROSOFT, SYMANTEC, AUTODESK, NOVELL, EPSON, XEROX, METROLOGIC, APPLE, IPOD, LG, PROVIEW, SONY, BENQ, BROTHER, ECS, APC, US ROBOTICS, GIGABYTE, LEADTEK, KINGSTON, GEIL, KINGMAX, APACER, WESTERN DIGITAL, SEAGATE, HITACHI, SAMSUNG, VANTEC, FOXCONN, CHIEFTEC, ALLIED. Produsele sunt aduse pe canal oficial; ceea ce inseamna ca importatorii care sunt furnizorii nostri au o relatie directa cu producatorul, produsele vin direct de la fabrica; asigurandu-ne astfel o calitate superioara a produselor.
Activitatea firmei este orientata catre client prin asigurarea unor servicii si produse de foarte buna calitate, se doreste stabilirea unei relatii amiabile de lunga durata cu fiecare client in parte prin dialog, consiliere si in final oferirea celei mai adecvate solutii pentru necesitatile actuale si viitoare ale clientului. In viitor firma isi propune extinderea gamei de produse oferite populatiei, a servicilor prestate in domeniul IT, realizarea unor relatii de afaceri cu firme de distributie remarcate, relatii bazate pe incredere si seriozitate.

Galerie foto