Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Baia Mare

Sammet Electronic SRL

Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sammet Electronic SRL - Service Reparatii Baia Mare.


Descriere Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Baia Mare

SAMMET-ELECTRONIC SRL
Service - Montaj Interfoane Videointerfoane - Sisteme de securitate Baia Mare
0262.220.471 / 0744.636.858

montaj interfoane baia mare.jpg

SAMMET-ELECTRONIC SRL a fost infiintata in anul 1993. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Lucrari de instalatii electrice si sisteme de securitate.

Firma noastra promoveaza pe piata din Romania sisteme si echipamente moderne, utilizand tehnologiile de ultima generatie , in conformitate cu normele europene si legislatia in domeniu.

SAMMET-ELECTRONIC SRL va ofera siguranta si confort la cele mai accesibile preturi, functionand pe principiul ‘la cheie’. Sistemele si echipamentele noastre va protejeaza bunurile si chiar viata facand-o mai usoara.

interfoane baia mareAlegerea elementelor unui sistem de supraveghere video reprezinta deseori o problema atat pentru clientii acestor sisteme cat si pentru firmele instalatoare. De cele mai multe ori criteriul: "cel mai mic pret" duce la contra-performanta: "cea mai proasta investitie". Fiind vorba de o categorie a sistemelor dedicate asigurarii securitatii, criteriul "cel mai bun pret" trebuie considerat a fi ultimul filtru de selectie pentru oferte care raspund integral cerintelor de securitate.

Tehnologia avanseaza mai repede decat am putea noi crede, iar sistemele de supraveghere devin si ele din ce in ce mai performante si mai accesibile in acelasi timp. In linii mari, exista doua tipuri de astfel de echipamente de supraveghere: cele analogice (adica cele clasice) si cele digitale (sistemele de supraveghere IP). Daca primele au avantajul pretului mai mic, celelalte au performante sporite si folosesc cea mai noua tehnologie din domeniul supravegherii video.

Produse si Servicii

Asiguram service interfoane:

  • Reparatii Interfoane
  • Reparatii Videointerfoane
  • Montare Interfon
  • Montare Videointerfon
  • Instalare / Montare Interfoane si Videointerfoane (Scara Bloc, Case, Vile, Birouri, Spatii Comerciale)

- Pentru toate aceste echipamente asiguram service pe durata garantiei, dar si post-garantie.
- Instalam cu profesionalism echipamente de calitate si asiguram asistenta tehnica la orice ora.
- De asemenea, putem asigura intretinerea periodica a sistemelor dumneavoastra, chiar daca au fost instalate de altcineva.

Galerie foto