Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Alba Iulia

SMART TREND

Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SMART TREND - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Alba Iulia

În viziunea noastră un sistem de securitate poate fi comparat cu un lanț, rezistenţa acestuia fiind dată de cea mai slabă verigă, de aceea trebuie să acordăm o atenție deosebită fiecărui element component. Experiența acumulată ne face capabili să oferim soluții complexe bazate pe echipamente profesionale furnizate de principalii producători de echipamente antiefracție (Roel, Bentel, Teletek, DSC, Paradox) însoțite de certificate de conformitate.

Smart Trend SRL este avizată de către Inspectoratul General de Poliție pentru lucrări de:

Proiectare - Pentru că totul începe cu un proiect bine făcut, suntem capabili să răspundem  provocărilor. Conform legislației în vigoare orice instalare antiefracție trebuie să fie precedată de un proiect întocmit de o firmă licențiată în acest domeniu. Avem personal calificat prin cursuri de specialitate  - Proiectant sisteme de securitate (cod cor: 214319)

Instalare -  Instalarea unui sistem antiefracție care respectă regulile de execuție nu este un lucru simplu și ar trebui făcut doar de firme avizate de IGP, de aceea toți membrii echipei noastre de instalare sunt calificați ca „Tehnician pentru sisteme de detecție, supraveghere video și de monitorizare control acces și comunicații” (cod cor: 352130) și avizați de IPG, de asemenea sunt instruiți să respecte specificațile tehnice ale echipamentelor pentru funcționarea la capacitate maximă.

Intreținere – La fel ca și în cazul unui autovehicul, pentru siguranța dvs. este necesar să faceți revizii tehnice la intervale de timp regulate, la fel este și în cazul unui sistem antiefracție. Reviziile sunt necesare deoarece echipamentele aflate în componența sistemului ar putea să nu mai funcționeze în parametri normali din cauze care nu țin de instalare sau garanția produsului.

Galerie foto