Service Reparatii Instalatii sanitare Bucuresti-Sector 3

Instalator Sanitar - Sile Mihailescu

Service Reparatii Instalatii sanitare Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instalator Sanitar - Sile Mihailescu - Service Reparatii Bucuresti-Sector 3.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii sanitare Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii sanitare Bucuresti-Sector 3

  Reparatii instalatii / Instalator profesionist, ofer servicii de reparatii si optimizari, la instalatiile avariate, inlocuire tevi sparte, montaj obiecte si armaturi sanitare, hidrofoare, boilere electrice, masini de spalat, calorifere, chiuvete, robineti apa, baterii, sifoane de pardoseala, rezervoare + wc, dibluri in beton, desfundari coloane interioare, desfundari wc, lucrari urgente, etc.
  Instalatorul trebuie sa stie sa masoare, sa taie, sa pozeze si sa imbine conducte, sa realizeze treceri prin ziduri si plansee pentru conducte, sa monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, sa puna in functiune instalatii, sa inlocuiasca, sa repare conductele, imbinarile si garniturile acestora, sa diagnosticheze si sa remedieze defectiunile constatate la toate tipurile de instalatii si utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apa, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale si sa efectueze lucrari de intretinere a acestora.
  Pentru o buna functionare a sistemului de canalizare, acesta are nevoie si de aer, pentru a nu se forma efectul de vacuum pe conducte. Pentru asta se monteaza aerisiri ale coloanelor, cu iesire pe acoperis, in fatada, sau prin montarea pe capatul coloanelor a unor aeroatoare cu membrana impotriva mirosului. Efectul de vacuum se regaseste atunci cand instalatia nu are coloana de aerisire si se manifesta prin sunete de absorbtie prin scurgerile de la lavoare atunci cand trageti apa la WC. Cel mai des intalnit este la apartamentele de bloc unde vecinii de la etajele superioare au daramat nisele si au infundat conductele de aerisire.

Produse si Servicii

  • Interventii / Reparatii Instalatii Sanitare
  • Schimbat / Reparat tevi, coloane, scurgeri, racorduri, robineti, obiecte sanitare
  • Inlocuit / Curatat / Aerisit calorifere
  • Desfundat chiuveta, cada baie, sifon de pardoseala, vas WC
  • Desfundat evacuari de apa, infundate
  • Montat masina de spalat
  • Montaj / Intretinere hidrofoare si boilere
  • Alte operatiuni care pot fi oferite de catre un Instalator Sanitar

Galerie foto