Service Reparatii Instalatii frigorifice Targoviste

Reparatii Instalatii Frigorifice Targoviste

Service Reparatii Instalatii frigorifice Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Instalatii Frigorifice Targoviste - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Targoviste

Principalul obiectiv firmei  este asigurarea standardelor calitative pentru repararea agregatelor frigorifice (frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lada frigorifica, camere frigorifice, aer conditionat: auto, casnic si industrial si orice alt agregat frigorific casnic sau industrial), precum si satisfacerea cerintelor clientilor nostri si optimizarea timpului de interventie.

 Instalatiile frigorifice se utilizeaza pentru scaderea si mentinerea temperaturii unui corp sau sistem de corpuri sub temperatura mediului inconjurator. Prin mediu inconjurator se intelege rezervorul imens de energie constituit de apa, aer si pamant, caruia preluarea sau cedarea de energie, in orice cantitate, nu ii modifica starea termodinamica (temperatura, presiune, etc.).
  Dupa principiul de functionare instalatiile frigorifice utilizate in industrie, comert sau aplicatii casnice pot fi cu compresie mecanica de vapori, cu compresie de gaze, cu absorbtie (compresie termochimica), cu ejectie sau termoelectrice.

Defectiunile care pot aparea la frigidere in marea lor majoritate sunt electrice si au la baza variatii de tensiune care pot provoca diverse intreruperi, arderi, blocari, impuscari a circuitului electric al diverselor componente, compresor, termostat, releu, contact, placa electronica, dar pot fi si de fabricatie sau o reparatie de frigider neprofesionista, in urma folosirii unor a unor materiale sau piese de slaba calitate.   Sunt situatii in care o combina frigorifica nu a fost intretinuta prin curatare inca de cand a fost instalata in casa, ori un aparat de aer conditionat nu a fost igienizat ori nu a fost facuta completarea necesara cu agent frigorific niciodata.

Produse si Servicii

  • Frigotehnist calificat va ofera consultanta si reparatii in domeniul aparatelor frigorifice in Targoviste si in Dambovita.
  • Constatari, reparatii, service la frigidere, congelatoare, combine frigorifice, vitrine frigorifice, masini de inghetata la o gama diversa de marci si modele: ARTIC, INDESIT, BEKO, ARDO, AEG, ELECTROLUX , GORENJE, ZANUSSI, WHIRPOOL, NEI, ARISTON, BOSCH, SIEMENS, CANDY, FRANKE, DAEWOO, LG, ALASKA, BLOOMBERG etc.
  • Constatari si eventuale reparatii la domiciliul clientului.
  • Oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate

Galerie foto