Service Reparatii Instalatii frigorifice Suceava

Instalatii Frigorifice Pita Pan

Service Reparatii Instalatii frigorifice Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instalatii Frigorifice Pita Pan - Service Reparatii Suceava.


Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Suceava

  Societatea comerciala S.C. Pita-Pan S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 avand ca obiect principal de activitate montajul si service-ul utilajelor si instalatiilor frigorifice, de climatizare si ventilatie in domeniile industriale, comerciale si casnice.

  Inca de la infiintare activitatea de baza a fost dezvoltata, perfectionata si diversificata cu activitati complementare menite a ajuta la realizarea unor pachete complete de lucrari si servicii. Toate acestea asigura independenta activitatii firmei, operativitate in onorarea comenzilor si evitarea unor colaborari costisitoare si greoaie adeseori.

  Pentru realizarea tuturor lucrarilor utilizam materiale si echipamente noi, ale celor mai importanti producatori in domeniu, companii de prestigiu cu renume international.

  Clientii nostrii sunt din toate zonele tarii, inclusiv clienti externi si am reusit in decursul acestor ani de activitate sa ne facem cunoscuti, pe segmentul de piata caruia ne adresam, in principal prin lucrarile executate.

  Avem un potential tehnic important si un colectiv tanar, bine pregatit in domeniu orientat spre calitate si performanta.

Produse si Servicii

  • reparatii, montaj, service instalatii frigorifice
  • aer conditionat, frigidere
  • combine, congelatoare, vitrine, dulapuri
  • climatizare
  • ventilatie
  • perforari beton cu carotiera

Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati.

Galerie foto