Service Reparatii Instalatii frigorifice Bucuresti-Sector 6

Novafrig Impex S.R.L.

Service Reparatii Instalatii frigorifice Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Novafrig Impex S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Bucuresti-Sector 6

Proiectare montaj si comercializare aparate aer conditionat, reparatii frigidere, vitrine frigorifice si agregate, instalatii sanitare si de ventilatie. Compania novafrig impex srl a fost infiintata in anul 2004 ocupandu-se cu proiectarea montarea si comercializarea instalatiilor si aparatelor de aer conditionat, reparatii frigidere si vitrine frigorifice, instalatii de ventilatie, instalatii sanitare. Pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!

Proiectare montaj si comercializare instalatii si aparate de aer conditionat, reparatii frigidere si vitrine frigorifice, instalatii de ventilatie, instalatii sanitare.

Climatizare (Climatizare - mentinerea temperaturii, umiditatii si puritatii aerului din incaperi la parametru normal. Proiectare, consultanta, asistenta tehnica si punere in functiune pentru sisteme de climatizare, incalzire, ventilatie. Executie si montaj instalatii de climatizare centralizata, unitati de climatizare de inalta precizie, centrale de tratare aer, ventilconvectoare, perdele de aer, ventilatoare, purificatoare de aer, umidificatoare de aer, aeroterme. Accesorii pentru aparatele de climatizare (baterii de incalzire, filtre de aer ventilatoare, grup frigorific, baterii de racire, umidificatoare, deumidificatoare, amortizoare de zgomot, destratificatoare, aparate terminale, echipamente de reglare, grile, tuburi si canale de aer, elemente de difuzie aer). )

Galerie foto