Service Reparatii Instalatii frigorifice Alba Iulia

MATY SERV SRL

Service Reparatii Instalatii frigorifice Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MATY SERV SRL - Service Reparatii Alba Iulia.


Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Alba Iulia

MATY SERV SRL
Service - Montaj Instalatii frigorifice | Sisteme Ventilatie Alba Iulia
0741.221.331 / 0258.835.407

  Sc Maty Serv SRL a luat fiinta in 1993 avand ca obiect de activitate reparatii frigidere.
  In anul 1997 s-a modificat principalul obiect de activitate, acesta fiind reparatii frigorifice la utilaje industriale si in paralel executand intretinerea si reparatii de utilaje frigorifice pe baza de contract de service.

  Pe parcurs am inceput si activitatea de montaj utilaje frigorifice, camere frigorifice si aparate de aer conditionat. In anul 2006 am deschis un magazine cu piese si utilaje frigorifice, si am inceput si comercializarea de vitrine frigorifice.In prezent comercializam vitrine frigorifice si dotari complete pentru magazine si supermarketuri,aparate de aer conditionat, piese si utilaje frigorifice, executam montaje si asiguram service frigotehnic pe baza de contract (la peste 25 de spatii comerciale)cu un numar relativ mic de doar 5 angajati.

reparatii instalatii frigorifice alba iulia
  Este important ca o instalatie frigorifica sa fie proiectata bine si extrem de important ca realizarea ei efectiva (montajul) sa fie facuta de tehnicieni cu o buna pregatire teoretica si multa experienta practica. In toate fazele de montaj lucrarile trebuie realizate cu foarte mare precizie si responsabilitate pentru ca la final instalatia frigorifica sa functioneze corect.

  Tinand cont de toate aceste necesitati firma Maty Serv SRL va pune la dispozitie o echipa mare de tehnicieni frigotehnisti cu o vasta experienta in acest domeniu.   Toate lucrarile sunt realizate cu piese si accesorii de cea mai inalta calitate de la producatori renumiti la nivel international, folosind scule profesionale de ultima generatie.

  Montajul se face in cel mai scurt timp posibil existand si posibilitatea lucrului in 3 schimburi (in cazul instalatiilor foarte mari) pentru o cat mai rapida punere in functiune.

  Maty Serv SRL executa interventii la solicitare pentru remedierea defectiunilor aparute la instalatii frigorifice. Deplasarea echipei de service se face in cel mai scurt timp in cazul defectiunilor aparute la echipamentele aflate in prioada de garantie sau in cazul societatilor cu care avem contracte de service. Pentru orice alte solicitari interventia se face in maxim de 24 de ore de la anuntarea avariei.

  Pentru a evita neplacerile provocate de avariile in cazul instalatiilor frigorifice si a posibilelor pagube materiale cauzate de deteriorarea produselor alimentare perisabile va sfatuim ca in orice moment sa aveti la indemana un numar de telefon de la departamentul tehnic al unei firme specializate.
Indiferent de situatie este bine sa solicitati una sau doua revizii anual chiar daca instalatia frigorifica functioneaza normal. In acest fel puteti preintampina aparitia unei defectiuni.

montaj sisteme ventilatie alba iulia

sisteme ventilatie alba iuliaUn climat interior optim inseamna aer curat, proaspat, cald sau rece, asigurat in cantitatile necesare prin intermediul unui sistem de ventilatie. 90% din timpul unei zile il petrecem in spatii inchise, deci 90% din aerul respirat este aer inchis. Calitatea aerului ar trebui sa fie o prioritate pentru ca acesta afecteaza sanatatea si influenteaza in proportie covarsitoare rezultatul muncii noastre.

Folosind un sistem complet de ventilatie, aerul din incapere se schimba in mod constant si ne creeaza o senzatie de bine. Aceasta este completata de ideea ca un sistem perfect de ventilatie este eficient din toate punctele de vedere, inclusiv al costurilor.

Sistemele de ventilare prin deplasare sunt utilizate pentru cladiri care sunt caracterizate de degajari excesive de caldura prin convectie (de la oameni si echipament): in sali de concerte, incaperi de birouri, hale industriale de constructie de masini de precizie, industrii de asamblare. In cazul in care, sursa de poluare nu degaja caldura si se afla la o distanta fata de corpuri ce degaja caldura si formeaza jeturi convective, sau daca fluxurile create nu au putere suficienta, zona de lucru este foarte poluata.

Principalul avantaj al sistemului de ventilare prin deplasare este ca la un debit de aer constant, la un debit a emisiilor de poluanti constant si a altor conditii egale, calitatea aerului in zona de deservire va fi mai buna in cazul utilizarii ventilarii prin deplasare, in comparatie cu ventilarea traditionala prin amestec.

Produse si Servicii

  • Vitrine frigorifice
  • Mobilier comercial
  • Ventilatoare si climatizare
  • Camere frigorifice
  • Montaj instalatii frigorifice
  • Service si revizii periodice

Galerie foto