Service Reparatii Instalatii electrice Buzau

Multiprod Energo

Service Reparatii Instalatii electrice Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Multiprod Energo - Service Reparatii Buzau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Buzau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Buzau

MULTIPROD ENERGO SRL este o societate cu raspundere limitata infiintata in anul 1993.

Domeniul principal de activitate este Cod CAEN 4531 - Lucrari de instalatii electrice. Sediul societatii se afla in soseaua Spatarului nr.12 DN 2 B, pe o suprafata de 700 m2, acesta cuprinzand: birouri, anexe, spatii de depozitare, parc auto, etc.

 

MPEPentru realizarea lucrarilor contractate, S.C. MULTIPROD ENERGO S.R.L. BUZAU dispune de personal calificat (ingineri, maistri, electricieni, etc.) si respecta intocmai PRESCRIPTIILE ENERGETICE si FISELE TEHNOLOGICE elaborate de S.C. ELECTRICA S.A. Astfel pentru functionarea societatii in regim de asigurare a calitatii conform ISO - 9001 din 2000 si ISO 14001 din 2005, s-a proiectat si implementat, un sistem de management integrat calitate-mediu, care a fost certificat la data de 06.11.2006 de AEROQ (Organism Acreditat de Institutul Roman de Standardizare pentru certificarea Sistemelor de Management al Calitatii - SR EN 45012), obtinand astfel certificatul nr 617 / 06.11.2006 cu valabilitate pana la data de 05.11.2009.
Sistemul de management al calitatii este cunoscut de intregul personal al societatii astfel incat, orice actiune ce poate conduce la activitati neconforme cu cerintele de calitate specificate in manual sa poata fi oprita in timp.
Incepand cu anul 2000, societatea s-a dezvoltat cu rapiditate, investind permanent in noi tehnologii, extinzandu-si programul de servicii si contractand lucrari cu noi clienti: ENEL DISTRIBUTIE DOBROGEA, ELECTRICA MUNTENIA SUD, CEZ DISTRIBUTIE, E-ON MOLDOVA, etc. MPE are un numar de 48 de angajati bine pregatiti atat din punct de vedere profesional cat si in ceea ce priveste lucrul in echipa. 

MPECorectitudinea si profesionalismul sunt doua trasaturi esentiale ale societatii noastre. Participarea cu succes la numeroase licitatii privind lucrarile de instalatii electrice, a consolidat pozitia de lider a companiei noastre in judetul BUZAU, IALOMITA, CALARASI, VRANCEA, GALATI. 

Pe viitor urmarim sa ne extindem cota de piata si sa patrundem si pe alte piete emergente. 

Dorim sa pastram si sa consolidam relatiile cu partenerii de afaceri deja existenti si sa extindem colaborarile cu noi parteneri prin intermediul calitatii (recunoastere ISO 9001), promptitudinii si flexibilitatii serviciilor noastre.

 

Galerie foto