Service Reparatii Instalatii electrice Bucuresti-Sector 2

Trac-Tav SRL

Service Reparatii Instalatii electrice Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Trac-Tav SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Bucuresti-Sector 2

Trac-Tav, societate cu capital privat romanesc, ce s-a nascut din pasiune si curaj. Pasiunea pentru energetica, dobandita inca din bancile scolii pe de o parte si curajul de a deveni cei mai buni din piata prin serviciile aduse.

Suntem o echipa tanara, cu o experienta bogata in domeniul energetic, care a reusit in tot acest timp sa realizeze un mecanism perfect functional ce vine in intampinarea clientului cu solutii optime si corespunde exact cerintelor si nevoilor clientilor sai.

In echipa Trac-Tav, inginerii nostrii, proiectantii si electricienii sunt alesi conform criteriilor exigente interne ale firmei, venind din sistemul energetic national si detinand grade eliberate de catre A.N.R.E. Partenerii si furnizorii nostrii au fost atent selectati tocmai pentru a eficientiza relatia Trac-Tav - Client, iar serviciile energetice oferite de catre noi sunt diversificate si croite in special pe nevoia dumneavoastra.

Produse si Servicii

  • bransamente electrice,
  • instalatii electrice,
  • verificari pram,
  • asiguram mentenanta calificata asupra instalatiilor electrice,
  • automatizari si solutii de alimentare complexa.

Galerie foto