Service Reparatii Instalatii electrice Brasov

Instalatii Electrice Brasov - MESTERUL TAU

Service Reparatii Instalatii electrice Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instalatii Electrice Brasov - MESTERUL TAU - Service Reparatii Brasov.


Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Brasov

Instalatii Electrice Brasov - MESTERUL TAU

Deblocari usi - Deblocari auto - Mentenanta firme- Amenajari interioare

0766.357.904


Program

Luni - Duminica: 07:00 - 21:00


Pentru mai multe informatii - DEBLOCARI AUTO - accesati www.expert-deblock.ro

Pentru mai multe informatii - DEBLOCARI USI - accesati www.expert-deblock.ro 

Pentru mai multe informatii - ELECTRICIAN - accesati www.mesterultaubrasov.ro

Pentru mai multe informatii - INSTALATOR - accesati www.mesterultaubrasov.ro


Instalații electrice


mesterultau_960Mesterul tau oferă servicii de reparații, montaj si întreținere la instalația electrica precum schimbarea sau montarea prizelor, a corpurilor de iluminat, circuite electrice suplimentare, înlocuirea tabloului electric in apartamente sau spatii comerciale si industriale din Brașov și împrejurimi.

Asiguram intervenții urgente pentru remedierea defectelor apărute la instalația electrica. Echipele noastre de electricieni in Brașov pun accent pe calitatea lucrărilor efectuate prin folosirea de materiale și echipamente de top oferind garanție și post garanție.

Am executat cu succes zeci de intervenții urgente la instalațiile electrice și toate lucrările noastre sunt testate și garantate, iar preturile pentru manopera sunt foarte avantajoase. Efectuam intervenții și reparații pentru persoanele fizice, juridice precum și pentru asociațiile de proprietari.

Instalațiile electrice se referă la ansamblul de componente, circuite și dispozitive care permit transmiterea energiei electrice într-un anumit spațiu sau clădire. Acestea sunt esențiale pentru funcționarea adecvată a sistemelor de iluminat, prizelor, aparatelor electrice și a altor dispozitive alimentate electric.

Indiferent ce probleme aveti la instalatiile electrice, de la un simplu scurt-circuit pana la o pana grava de curent, echipa noastra de electricieni este aici pentru dumneavoastra.


 Servicii electrician 

 

  •  Urgente instalatii electrice
  • Identificare scurtcircuit in regim de urgenta 
  • Montare de lustre, aplice si electrocasnice

Galerie foto