Service Reparatii Incaltaminte-Marochinarie-Croitorie Pipera

Reconditionari Vopsitorie Haine Incaltaminte Pipera - Snagov

Service Reparatii Incaltaminte-Marochinarie-Croitorie Pipera reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reconditionari Vopsitorie Haine Incaltaminte Pipera - Snagov - Service Reparatii Pipera.


Descriere Service Reparatii Incaltaminte-Marochinarie-Croitorie Pipera

Vopsitorie si reimprospatare incaltaminte si articole din piele Voluntari - Corbeanca - Pipera - Snagov
Vopsitorie incaltaminte | Vopsitorie articole din piele
Vopsitorie UGG-uri | Reimprospatare culoare
Personalizare culoare incaltaminte | Igienizare Ozon
0728.854.743


Doresti o schimbare de culoare a pantofilor sau gecii din piele sau imitatie? Nu arunca pantofii vechi, reconditionaza-i! Indiferent de culoarea pantofilor tai, in atelierul nostru acestia isi recapata stralucirea si vitalitatea. Atelierul nostru va ofera servicii de intretinere si hidratare a incaltamintei, clinuri pentru cizme de dama, vopsim incaltaminte, stramtam cizme de dama, lipim cizme si pantofi.

croitorie reparatii vopsitorie haine incaltaminte pipera

reparatii incaltaminte corbeanca

reparatii incaltaminte vopsire haine piele otopeni corbeanca

Orice pereche de pantofi purtata in mod regulat ajunge sa arate semnele uzurii: pielea se decoloreaza, isi pierde elasticitatea si apar cute vizibile. Se recomanda ca macar o data la 2 luni, pielea pantofilor sa beneficieze de un tratament special! Intretinere articole piele: incaltaminte, genti, portofele, curele, manusi. Incaltamintea si hainele din piele pot fi reconditionate, vopsite partial sau in intregime. Prin procesul de ozonificare inlatura mirosul neplacut din incaltaminte si elimina bacteriile.

Galerie foto