Service Reparatii Frigidere Vaslui

Service Reparatii frigidere Vaslui

Service Reparatii Frigidere Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Reparatii frigidere Vaslui - Service Reparatii Vaslui.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Vaslui
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Vaslui

Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Vaslui, judetul Vaslui. Cu un efectiv de 5 angajati, Polar S.R.L efectueaza reparatii electrocasnice - frigidere, masini de spalat, roboti, aspiratoare, montaj aer conditionat si reparatii aer conditionat. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. 
Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Polar S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. 
Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Produse si Servicii

  • instalatii de climatizare;
  • instalatii de aer conditionat;
  • friguri comerciale si uz casnic;
  • masini de spalat;
  • toata gama utilajelor comerciale si uz casnic

Galerie foto