Service Reparatii Frigidere Iasi

Reparatii frigidere Iasi Dabija Constantin 0751294248

Service Reparatii Frigidere Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii frigidere Iasi Dabija Constantin 0751294248 - Service Reparatii Iasi.


Descriere Service Reparatii Frigidere Iasi

PFA Dabija Constantin
Reparatii frigidere la domiciliu in Iasi
0751.294.248

  reparatii frigidere iasiDabija Constantin persoana fizica autorizata, frigotehnist cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, repar orice tip de frigider la domiciliul dvs in cel mai scurt timp, in orasul IASI si zonele limitrofe. Ma deplasez si pentru constatare. Se pot executa lucrari de: schimbare compresor, vaporizator, schimbare de termostate, condensator si filtru, incarcare freon, adaptare placi vaporizatoare la combinele cu por(sparte) in instalatie, etc. Se ofera garantia pieselor si a lucrarii! Garantie de pana la 12 luni!

  Asa cum stim cu totii frigiderul este indispensabil pentru orice familie.Problemele tehnice care apar in functionarea corecta a lui apar inopinat si pot duce la pierderi de alimente chiar de ordinelor sutelor de lei.

  Frigiderele cu dezghetare automata sunt astfel construite incat apa rezultata in urma dezghetarii sa se adune intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici se va evapora, ajutata fiind si se caldura degajata de compresor in timpul functionarii.

  Functionarea corecta a unui frigider este cu pauze regulate ale compresorului si bineinteles cu racire in frigider si congelare in congelator. Daca observati ca frigiderul nu mai face pauze, nu mai raceste corespunzator va aparea un mesaj de avarie sau aprinderea unui led rosu, sau se dezgheata, in prima faza il scoateti din priza si il dezghetati si il lasati minim o ora scos din priza. Daca il introduceti la loc in priza si nu incepe procesul de racire in 1-2 ore, trebuie sa apelati la o persoana autorizata sau firma care se ocupa cu reparatii frigidere sau service frigidere, pentru a va face o vizita.

Produse si Servicii

  • Reparatii frigidere
  • Combine frigorifice
  • Lazi frigorifice
  • Vitrine frigorifice
  • Schimbare compresor
  • Schimbare condensator si filtru
  • Schimbare termostat
  • Adaptare placi evaporatoare
  • Incarcare cu freon: R600, R134, R407, R410

Program
Luni-vineri: 07:00-21:00
Sambata: 08:00-20:00

Galerie foto