Service Reparatii Frigidere Ghiroda

Service Reparatii frigidere Ghiroda

Service Reparatii Frigidere Ghiroda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Reparatii frigidere Ghiroda - Service Reparatii Ghiroda.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Ghiroda
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Ghiroda

R&C INSTAL SRL s-a infiintat in anul 2004 avand ca obiect de activitate atat repararea produselor electrocasnice cat si profesionale,precum:frigidere,combine si camere frigorifice,congelatoare,lazi si vitrine frigorifice, aparate de aer conditionat fixe si mobile,masini de spalat automate ,uscatoare rufe,masini de spalat vase, masini de gatit fixe si incorporabile pe gaz si electrice,hote,expresoare de cafea si o gama larga de aspiratoare.

Detinem un atelier de service cu o suprafata de aproximativ 50 mp ,dotat cu standuri de lucru si complet utilat, ceea ce ne permite desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii.
Serviciile noastre au ca arie de acoperire o parte importanta din Vestul tarii iar ca obiectiv,ne-am propus extinderea centrului de service atat pentru garantii cat si pentru postgarantii pentru o gama cat mai larga de produse elctrocasnice si industriale,beneficiind in acest sens de personal calificat si cu o vasta experienta in domeniu. Executam reparatii atat de natura electronica dar si mecanica respectiv inlocuire module si placi electronice precum si programatoare mecanice oferind garantie componentelor montate. *Ne definesc:profesionalismul,seriozitatea iar promptitudinea fata de clientii nostri aduce dupa sine respect si dorinta de afi cei mai buni in ceea ce facem.

Produse si Servicii

In prezent R&C INSTAL SRL asigura prin contract reparatii in garantie si postgarantie pentru mai multe brand-uri cu renume ale produselor electrocasnice iar in postgarantie asiguram service tuturor marcilor de produse casnice si profesionale existente pe piata.

Beneficiem de toate mijloacele necesare si avem oricand posibilitatea de a ne extinde atat in ce priveste dotarile cat si personalul pentru a putea oferi potentialilor colaboratori servicii de cea mai buna calitate.

Galerie foto