Service Reparatii Frigidere Botosani

Reparatii frigidere Botosani

Service Reparatii Frigidere Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii frigidere Botosani - Service Reparatii Botosani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Botosani

  Defectiunile electrice intalnite cel mai des la aparatura frigorifica se datoreaza variatiei de tensiune ce provoaca diferite defectiuni, impuscare a circuitului, intreruperi, blocari, arderi etc. a diverselor parti componentale a aparaturii frigorifice cum ar fi compresorul, termostatul, relee placa electronica. In cazul acesta, majoritatea componentelor necesita inlocuire.

  O alta sursa a defectiunilor aparaturii frigorifice este folosirea materialelor de slaba calitate de catre producator in constructia frigiderului neluand in calcul diversi factori de presiune si umiditate care, odata ce actioneaza asupra aparaturii, aceasta cedeaza.
  Daca aveti intrebari sau probleme cu frigiderul luati legatura cu un service autorizat. Nu interveniti si nu permiteti altor persoane sa intervina asupra frigiderului fara a anunta un service autorizat.

  In cazul unei defectiuni sau in timpul lucrarilor de intretinere sau reparatii, deconectati frigiderul de la priza sau scoateti siguranta corespunzatoare prizei.

  Pentru orice problema ce tine de o buna functionare a aparaturii frigorifice, PFA Costel Molie va sta la dispozitie. Asiguram reparatii frigidere la domiciliu clientului in Botosani si imprejurimi. Oferim consultanta de specialitate gratuit.

Produse si Servicii

Constatari, reparatii, service la frigidere, congelatoare, combine frigorifice, vitrine frigorifice la o gama diversa de marci si modele: ARTIC, INDESIT, BEKO, ARDO, AEG , ELECTROLUX, GORENJE, ZANUSSI, WHIRPOOL, NEI, ARISTON, BOSCH, SIEMENS, CANDY, FRANKE, DAEWOO, LG, ALASKA, BLOOMBERG. etc.
- Constatari si eventuale reparatii la domiciliul clientului.
- Se ofera garantie pentru toate lucrarile efectuate.

  • incarcare freon cu agent frigorific
  • curatare de condensatoare racire
  • schimbarea releului termic
  • schimbarea compresorului (motor)
  • releu de pornire
  • schimbare termostat
  • schimbare filtru de umiditate
  • schimbare ventilator

Galerie foto